Λυκόβρυση Πεύκη: Σερί των Επιτυχιών της “Αθηνά Μαγκουφάνας 2004”

0
205

Λυκόβρυση Πεύκη: Σερί των Επιτυχιών της “Αθηνά Μαγκουφάνας 2004”

Λυκόβρυση Πεύκη:ΑΘΗΝΑ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑΣ: Συνεχίζεται το «σερι» των επιτυχιών της Αθηνάς Μαγκουφάνας στην επιτραπέζια αντισφαίριση.

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ- ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΕΦ

Η πέραν της 20ετίας υπεύθυνη και σοβαρή δουλειά που γίνεται στον σύλλογο της Αθηνάς, συνεχίσθηκε το 3ημερο 3,4 και 5/7 στο ΣΕΦ, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων.

Οι  αθλητές του ΑΣ Γυμνάσιο (σύλλογος που συμπεριλαμβάνεται στο «γκρουπ»  της Αθηνάς Μαγκουφάνας) Γιώργος Κατσαπρακάκης, Ευστάθιος Μανωλόπουλος και Δημοσθένης Νασιούλας, αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ελλάδος, αφού επιβλήθηκαν στον τελικό   του Ατλαντα Αγ. Βαρβάρας με 3-0. Στην προκριματική φάση συμμετείχε και ο αθλητής Ανδρέας Θεοδοσίου.

Λυκόβρυση Πεύκη: Σερί των Επιτυχιών της "Αθηνά Μαγκουφάνας 2004"
Λυκόβρυση Πεύκη: Σερί των Επιτυχιών της “Αθηνά Μαγκουφάνας 2004”

Στο ομαδικό παίδων πήραν μέρος 15 σωματεία. Οι νικητές δικαίωσαν τα προγνωστικά, που τους έδιναν ξεκάθαρο προβάδισμα, καθώς έχασαν μόλις ένα επιμέρους παιχνίδι στο διήμερο. Στον τελικό αντιμετώπισε τον Άτλαντα, που πρώτη φορά βρέθηκε να διεκδικεί χρυσό σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Το Γυμνάσιο είχε μία ακόμα συνολικά πολύ καλή απόδοση και νίκησε 3-0.

Την Παρασκευή επιβλήθηκε στο 1ο γκρουπ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του Α.Ο. Αχαΐας η Γαλήνη με 3-0. Στα προημιτελικά ξεπέρασε με 3-1 τον Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας και στα ημιτελικά τον Αίαντα Ευόσμου με 3-0. Η ομάδα είχε προπονητή τον Σωτήρη Κανναβό και πέρσι με την ίδια σύνθεση είχε κατακτήσει την 3η θέση.

Αναλυτικά η εξέλιξη του τελικού Άτλαντας Αγίας Βαρβάρας-Α.Σ. Γυμνάσιο 0-3:

Γιάννης Μαλαμούδης-Γιώργος Κατσαπρακάκης 0-3 (5-11, 8-11, 6-11)

Αλέξανδρος Αλεξόπουλος-Ευστάθιος Μανωλόπουλος 0-3 (9-11, 9-11, 6-11)

Δημήτρης Σωτηρόπουλος-Δημοσθένης Νασιούλας 0-3 (3-11, 5-11, 5-11

Τέλος να σημειωθεί ότι από τις 15 ομάδες που συμμετείχαν στην τελική φάση οι τρεις (3) ήταν από τα «γκρουπ» της Μαγκουφάνας και συγκεκριμένα ΑΣ Γυμνάσιο, ΑΟ Παραδείσου και Δόξα Πεύκης, ενώ σε ατομικό επίπεδο από τους 16 «φιναλίστ» οι -5- αθλητές ήταν επίσης από τον ίδιο χώρο.