Λιζέτα Μαλινδρέτου: Η ακαταμάχητη ηθοποιός που σαγήνευε τους έφηβους των 80s και το τραγικό τέλος στα 38 της

0
951

Λιζέτα Μαλινδρέτου: Η ακαταμάχητη ηθοποιός που σαγήνευε τους έφηβους των 80s και το τραγικό τέλος στα 38 της

Λιζέτα Μαλινδρέτου: Η γνωστή ηθοποιός είχε ερωτικό και ταυτόχρονα γλυκό βλέμμα. Μπορούσε ως ηθοποιός να υποδυθεί κάποια αθώα γυναίκα. Μπορούσε, όμως, να γίνει και μοιραία, αν αυτό απαιτούσε, ο ρόλος. Η Ελληνίδα ηθοποιός γεννήθηκε το 1968. Περίπου στα μέσα του ’80, πραγματοποίησε τα πρώτα βήματά της στο χώρο της υποκριτικής. Το όνομά της το έφτιαξε, με τις βιντεοκασέτες. Μπορεί να μην είχε ποτέ κάποιο πρωταγωνιστικό ρόλο. Όμως, πάντοτε έπαιζε ένα σημαντικό ρόλο και πάντα στις πιο εμπορικές ταινίες του ’80.

Λιζέτα Μαλινδρέτου: Πώς έμπλεξε με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά – Το τραγικό τέλος της

Η ταινία “Ρόδα, τσάντα και κοπάνα”, ήταν η γνωστότερη δουλειά της, ανεβάζοντας το κασέ της και τις προσδοκίες της. Η πανέμορφη Λιζέτα είδε τη χρυσή εποχή της αναγνωρισιμότητας να χάνεται στις αρχές του 1990, όταν η μόδα του βίντεο ξεπεράστηκε. Η ανεργία βρέθηκε στη ζωή της. Τα τηλέφωνα δεν χτυπούσαν, οι φίλοι από το χώρο την εγκατέλειψαν, και δεν άργησε να μπλέξει με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Όταν τα οικονομικά προβλήματα έγιναν θηλιά, γύρισε στην γενέτειρά της, στην Κρήτη, όπου προσπάθησε να κάνει μια καινούργια αρχή, και να αφήσει τις σκοτεινές ημέρες πίσω της. Ήταν μόνο 38 ετών, όταν μια υπερβολική δόση ηρωίνης, έκοψε το νήμα της ζωής της. Γνωστοί και φίλοι της ήξεραν ότι ποτέ δεν μπόρεσε να νικήθει τον εθισμό της, και απλά αφέθηκε, περιμένοντας το λυτρωτικό τέλος.