Κώστας – Πολυχρόνης Τίγμας μαζί με Μπάμπη Στάικο

0
580
Κώστας - Πολυχρόνης Τίγμας μαζί με Μπάμπη Στάικο
Κώστας - Πολυχρόνης Τίγμας μαζί με Μπάμπη Στάικο

Κώστας – Πολυχρόνης Τίγμας μαζί με Μπάμπη Στάικο

Οι υπογράφοντες Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας και Χαράλαμπος (Μπάμπης) Στάικος μετά από διεξοδική συζήτηση και ανάλυση της επικρατούσης σήμερα στο δήμο μας κατάστασης κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι κάθε άλλο παρά καλή μπορεί αυτή να χαρακτηρισθεί.

Έτσι λοιπόν με υψηλό αίσθημα ευθύνης ο Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας ο οποίος σταθερά και με μόνο κέντρο δράσης τον άνθρωπο παρακολουθεί από πολύ κοντά τα ζητήματα του Δήμου Παπάγου-Χολαργού και έχει άποψη, άποψη που στηρίζεται σε επιχειρήματα και ρεαλισμό , αλλά και ο Μπάμπης Στάικος  ο διακεκριμένος Αρχιτέκτων – Μηχανικός με την προσφορά του μια προσφορά που και γι΄ αυτόν το κύριο χαρακτηριστικό είναι ο άνθρωπος, αποφάσισαν για το συμφέρον της πόλης και των κατοίκων της να συνεργασθούν με προοπτική την αλλαγή στη Διοίκηση του Δήμου το 2019. Την άποψη αυτή συμμερίζονται και πολλοί άλλοι συνδημότες μας.

Ένας δήμος, που έχει αυτά τα ιδιαίτερα και ίσως μοναδικά φυσικά χαρακτηριστικά δηλαδή είναι στην παρυφή του Υμηττού, είναι σε απόσταση εννέα (9) λεπτών με το Κέντρο της Αθήνας και κατοικείται από κατοίκους πολύ υψηλού επιπέδου, είναι κρίμα να είναι σε αυτή την κατάσταση.

Κατά την άποψή μας ο τόπος μας έχει ανάγκη από μια άλλη δημοτική αρχή, μια δημοτική αρχή που με «Επίκεντρο το Δημότη» θα ασχοληθεί ΣΟΒΑΡΑ και κατά προτεραιότητα με τους παρακάτω άξονες, ήτοι:

Την κοινωνική προστασία.

          Την ασφάλεια.

          Το παιδί – Σχολεία.

          Την καθημερινότητα.

Δηλώνουμε και δεσμευόμαστε να υπηρετήσουμε  το συμφέρον των συμπολιτών μας με ΑΝΘΡΩΠΙΑ – ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και με ΔΟΥΛΕΙΑ – ΔΟΥΛΕΙΑ – ΔΟΥΛΕΙΑ σε 24ωρη βάση και μακριά από τις ανούσιες, σπάταλες και χωρίς νόημα εκδηλώσεις προβολής.

Σας θέλουμε όλους κοντά μας αρωγούς και συνοδοιπόρους.

                                                                           

Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας    Χαράλαμπος (Μπάμπης) Στάικος