Κορωνοϊός: Πρώτος νεκρός στην Ελλάδα ο 66χρονος στο Ρίο

0
206

Κορωνοϊός: Πρώτος νεκρός στην Ελλάδα ο 66χρονος στο Ρίο

Κορωνοϊός: Ο πρώτος θάνατος από τον κορωνοϊό SARS-CoV-2 στη χώρα μας ανακοινώθηκε από το υπουργείο Υγείας.

Πρόκειται για 66χρονο Έλληνα πολίτη, με υποκείμενα νοσήματα, ο οποίος εισήχθη στη Μονάδα Αρνητικής Πίεσης του ΠΓΝ Πατρών στις 2 Μαρτίου 2020 και διασωληνώθηκε στις 6 Μαρτίου 2020.

Το πρωί της 10ης Μαρτίου, ο ασθενής παρουσίασε σημαντική επιδείνωση, που εξελίχθηκε σε πολυοργανική ανεπάρκεια και κατέληξε, πάρα τις θεραπευτικές παρεμβάσεις που έγιναν, στις 12 Μαρτίου 2020 στις 03:15.

Ο 66χρονος νόσησε από τον κορωνοϊό αφότου επέστρεψε από την εκδρομή στο Όρος Σινά που πραγματοποίησε από τις 19 – 27 Φεβρουαρίου 2020 το Μοναστήρι της Αγίας Ελεούσης Βαρθολομιού Ηλείας.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 2 Μαρτίου 2020 μετέβη στο ΠΓΝΠ με συμπτώματα βαριάς πνευμονίας και αφότου υπεβλήθη σε έλεγχο το δείγμα ήταν θετικό και εισήχθη για νοσηλεία στον θάλαμο αρνητικής πίεσης. Από την περασμένη Παρασκευή τα ξημερώματα διασωληνώθηκε αλλά τις τελευταίες ώρες η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε.

Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς του έδινε σκληρή μάχη με τη ζωή, όμως η κατάσταση της υγείας του επιβαρύνθηκε πολύ τις τελευταίες ημέρες.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.