Κορωνοϊός: Πλέουμε ήδη πάνω στο δεύτερο κύμα

0
119

Κορωνοϊός: Πλέουμε ήδη πάνω στο δεύτερο κύμα

Κορωνοϊός:Ότι «πλέουμε πάνω από το δεύτερο κύμα κορωνοϊού» προειδοποίησε ο καθηγητής Παθολογίας Χαράλαμπος Γώγος.
Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο κ. Γώγος χαρακτήρισε απαράδεκτα φαινόμενα τις εικόνες συνωστισμού στα πανηγύρια και τόνισε ότι «πρέπει να αποκλειστούν τέτοιου είδους εκδηλώσεις».
Παράλληλα, ανέφερε ότι έχουμε ορφανά κρούσματα τα όποια αν τα ψάξουμε ίσως βρούμε εισαγόμενα κρούσματα κορωνοϊού στις επαφές τους και πως υπάρχουν ακόμα μικροεστίες σε διάφορες περιοχές της χώρας.
Κορωνοϊός: Πλέουμε ήδη πάνω στο δεύτερο κύμα
Κορωνοϊός: Πλέουμε ήδη πάνω στο δεύτερο κύμα
Ο κ. Γώγος είπε ότι βασικό πρόβλημα είναι η συμπεριφορά των πολιτών και σχολίασε πως δεν τηρούνται τα μέτρα, όπως για παράδειγμα η χρήση μάσκας.
Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή 12 Ιουλίου ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 31 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα, εκ των οποίων τα τέσσερα εντοπίστηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com