Κορωνοϊός: Αγγελούδι, 5 ετών, νοσηλεύτηκε με 42 πυρετό σε νοσοκομείο

0
312

Κορωνοϊός: Αγγελούδι, 5 ετών, νοσηλεύτηκε με 42 πυρετό σε νοσοκομείο

Κορωνοϊός: Μία μητέρα αποκάλυψε πως ο πενταετής γιος της οποίος ήταν «απολύτως υγιής», έφτασε σε σημείο να αναρωτιέται αν θα πεθάνει αφού νοσηλεύτηκε με κορωνοϊό.

Η Lauren Fulbrook, 30 ετών, από την πόλη Bromyard, δήλωσε ότι η υγεία του γιου της Alfie χειροτέρεψε ξαφνικά και ανέπτυξε θερμοκρασία άνω των 42C με ψευδαισθήσεις και εμετούς.

Χαρακτηρίζοντάς τη ως τη «χειρότερη εμπειρία της ζωής της», πήρε την απόφαση να κοινοποιήσει στο λογαριασμό της στο Facebook όλα όσα έζησε, για να προειδοποιήσει άλλους γονείς ότι ακόμη και τα παιδιά χωρίς υποκείμενες συνθήκες υγείας μπορούν να προσβληθούν από τον Covid-19.

Όλα ξεκίνησαν από έναν ξηρό βήχα, όπως περιγράφει η μητέρα του παιδιού και μέσα σε λίγες ώρες έφτασε ο πυρετός του παιδιού στους 42,3 βαθμούς.

Η όρεξη του παιδιού μειώθηκε και δεν μπορούσε να φάει οτιδήποτε για μέρες. Ο πυρετός παρόλα τα φάρμακα διατηρούνταν σε υψηλά επίπεδα και η εισαγωγή του στο νοσοκομείο επιβάλλονταν.

Μετά την έβδομη ημέρα η υγεία του παιδιού άρχισε σιγά σιγά να βελτιώνεται και μία μέρα μετά το νοσοκομείο τους ζήτησε να πάνε σπίτι τους.

Το μήνυμα που θέλει να περάσει η μητέρα του μικρού ήρωα είναι ξεκάθαρο: «Ο Covid-19 δεν είναι αστείο. Παρακαλώ όλους τους ανθρώπους της γης να το πάρουν σοβαρά»

Διαβάστε τα λόγια την μητέρας 

Ευχαριστώ όλους για τα καλά τους λόγια και τις καλές ευχές, και συντριπτική υποστήριξη. Το Alfiepops αρχίζει να βελτιώνεται σιγά σιγά σιγά. Δεν ήθελα να αναστατώσω κανέναν με τη δημοσίευση μου απλά θέλω οι άνθρωποι να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι να απομονωθούν όπου είναι δυνατόν, και να ακολουθείς την κοινωνική απόσταση αν πρέπει να βγεις έξω κλπ. Σας ευχαριστώ και πάλι και να είστε ασφαλείς ❤️

Ο Coronavirus δεν είναι αστείο. Παρακαλώ σταματήστε να το ρίχνετε το πρόβλημα  κάτω από το χαλί και να θέτετε όχι μόνο τις ζωές σας σε κίνδυνο αλλά και όλων των άλλων μόνο επειδή θέλετε να πάτε στο μπαρ, ή σε ένα εστιατόριο ή νομίζετε ότι χρειάζεστε 7 πακέτα με 24 ρολά τουαλέτας-Θεέ ξέρει γιατί 🤷🏽 ♀️ ως θετικό νοικοκυριό Covid-19 έχω δει τις επιπτώσεις που έχει. Έπρεπε να δω τον 5 χρονο γιο μου να πηγαίνει από όλη την ενέργεια του κόσμου στο να μην κινείται, να μην τρώει, να πίνει ή να κατουράει. Η θερμοκρασία του δεν πήγαινε κάτω από τη δεκαετία του ‘ 40 και στο υψηλότερο ήταν 42.3 που προκάλεσε εμετό, τον έβλεπα να έχει παραισθήσεις και να κλαίει από τον πονοκέφαλο, να τον πηγαίνουν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο για να τον βάλουν σε κάψουλες απομόνωσης και να τον χτυπάνε ο ιός και επιβεβαιώθηκε θετικά.

Ξάπλωσε στο κρεβάτι του νοσοκομείου και με ρώτησε αν θα πεθάνει – ως μητέρα που είναι σπαρακτικό 😭💔 τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα του ήταν μόλις 3.7, ο αναπνευστικός του ρυθμός ήταν 18-20 και ο καρδιακός παλμός του , ο ιδρώτας έβγαινε από μέσα του αλλά έτρεμε, λαχάνιαζε για αναπνοή και είχε φωτοφοβία. Ως μαμά του και το να μην μπορώ να κάνω τίποτα γι ‘ αυτόν ήταν μια από τις χειρότερες εμπειρίες της ζωής μου. Γι ‘ αυτό σε παρακαλώ, μείνε μέσα για λίγο, οπότε τι γίνεται αν δεν μπορείς να κάνεις όλα τα φυσιολογικά σου πράγματα, όσο πιο γρήγορα κάνουν όλοι κοινωνικές αποστάσεις, τόσο πιο γρήγορα θα τελειώσει.

Δεν το δημοσιεύω αυτό για προσοχή ή συμπάθεια, καθώς θα μπορούσα να το κάνω ότι τη μέρα που αρρώστησε, απλά θέλω οι άνθρωποι να είναι ασφαλείς. Παρακαλώ σκεφτείτε την υγεία σας και τους άλλους ❤️