Κηφισιά: Συνεδριάζει τη Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 το Τ.Σ.

0
224

Κηφισιά: Συνεδριάζει τη Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 το Τ.Σ.

Κηφισιά:Συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 και ώρα 18:30 το τοπικό συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας Κηφισιάς με θέματα:
Α) Επικύρωση πρακτικών 2η Συνεδρίαση 10.2.2020
Β) Ενηµέρωση Συµβουλίου.
Γ) Συζήτηση προ ηµερησίας διατάξεως
?) Έκτακτα θέµατα.
Ε) Τακτικά θέµατα.
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά µε την ανάκληση ή µη της υπ΄ αριθµ. 34154/16-9-2019 άδειας παράτασης χρήσης µουσικής η οποία εκδόθηκε µετά την υπ΄αριθµ. 44/2019 απόφαση του Συµβουλίου της Κοινότητας Κηφισιάς και αφορά στο κατάστηµα υγειονοµικού ενδιαφέροντος το οποίο βρίσκεται επί της οδού ?ροσίνη αρ. 5 στην Κηφισιά και µε διακριτικό τίτλο “DJANGO”.
Κηφισιά: Συνεδριάζει τη Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 το Τ.Σ.
Κηφισιά: Συνεδριάζει τη Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 το Τ.Σ.
Έγκριση ή µη της τεχνικής µελέτης µε θέµα: «Παραχώρηση θέσης στάθµευσης ΑΜΕΑ στην οδό Χρυσαλλίδος έµπροσθεν του αρ. 27 στο Ο.Τ. 277, στην Κηφισιά».
  1. Έγκριση ή µη της τεχνικής µελέτης µε θέµα: «Παραχώρηση µίας (1) θέσης στάθµευσης επί της οδού Γεωργαντά έµπροσθεν του αρ. 27, για την εξυπηρέτηση του παιδικού σταθµού που στεγάζεται επί της οδού Κασσαβέτη αρ. 22-24».
  2. Έγκριση ή µη της τεχνικής µελέτης µε θέµα: «Τοποθέτηση κατακόρυφης σήµανσης (Ρ-2)STOP, επί της οδού Μελισσών στη συµβολή της µε την οδό Αδαµών στην Κηφισιά».
  3. Έγκριση ή µη της τεχνικής µελέτης µε θέµα: «Εγκατάσταση συσκευών φόρτισης συσσωρευτών ηλεκτροκίνητων οχηµάτων στο Άλσος Κηφισιάς «?ηµήτριος Ζωµόπουλος», µε δέσµευση δύο (2) θέσεων στάθµευσης Σ.Ε.Σ. επί της οδού Αδριανού».
  4. Έγκριση ή µη της τεχνικής µελέτης µε θέµα: «Μονοδρόµηση της οδού Θήρας στην Κηφισιά στο τµήµα µεταξύ των οδών Χαρ. Τρικούπη και Καρπάθου».
  5. Ονοµασία οδού στην περιοχή «Βαρειές», µεταξύ των ΟΤ. Γ954-Γ957-Γ958-Γ962-Γ963 και των Ο.Τ. Γ955-Γ956-Γ959-Γ961-Γ965-Γ966 από την οδό Ρέµβης έως και την οδό Παλλήνης.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔαΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com