Κηφισιά: Συλλυπητήρια του Δήμου για το θάνατο της Βιβίνας Γκατσοπούλου

0
158

Κηφισιά: Συλλυπητήρια του Δήμου για το θάνατο της Βιβίνας Γκατσοπούλου

Κηφισιά:Ο Δήμος Κηφισιάς και ο Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους για το θάνατο της Παρασκευής (Βιβίνας) Γκατσοπούλου.
Η Βιβίνα Γκατσοπούλου, δυναμική προσωπικότητα της Κηφισιάς υπήρξε σύζυγος του τέως Δημάρχου, του αείμνηστου Βασιλείου Γκατσόπουλου, στο έργο του οποίου ήταν αρωγός και ενεργός συμπαραστάτης.
Κηφισιά: Συλλυπητήρια του Δήμου για το θάνατο της Βιβίνας Γκατσοπούλου
Κηφισιά: Συλλυπητήρια του Δήμου για το θάνατο της Βιβίνας Γκατσοπούλου
Υπήρξε μια εξαιρετικά δραστήρια γυναίκα με πλούσια πολιτιστική και εθνική δράση. Διετέλεσε για πολλά χρόνια Πρόεδρος του συνδέσμου «Παύλος Μελάς»  και ασχολήθηκε με τη δράση του Μακεδονομάχου και τη διάσωση της οικίας του.
Ήταν ιδιαιτέρως αγαπητή στην Κηφισιώτικη κοινωνία, για την αγάπη της  για την πόλη αλλά και την κοινωνική προσφορά της.
Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά της και τους οικείους της.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com