ΚΕΠ Κηφισιά: Επανέρχεται το ωράριο λειτουργίας

0
143

ΚΕΠ Κηφισιά: Επανέρχεται το ωράριο λειτουργίας

ΚΕΠ Κηφισιά:Τα Κέντρα Εξυπηρέτησης πολιτών (ΚΕΠ) επανέρχονται σε ρυθμούς κανονικής λειτουργίας από τη Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 σύμφωνα με τη σχετική  Υπουργική Απόφαση.
Οι πολίτες μπορούν να εξυπηρετηθούν στα ΚΕΠ του Δήμου Κηφισιάς από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8.00 το πρωί έως τις 19.30 το βράδυ και το Σάββατο 8.00- 13.30.
ΚΕΠ Κηφισιά: Επανέρχεται το ωράριο λειτουργίας
ΚΕΠ Κηφισιά: Επανέρχεται το ωράριο λειτουργίας
ΚΕΠ ΚΗΦΙΣΙΑΣ,  Λ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ 220,  τηλ 213 2007 500
ΚΕΠ ΝΕΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΕΛΑΙΩΝ 25 ΚΑΙ ΡΕΜΒΗΣ τηλ 2108077081
ΚΕΠ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ, ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 26   τηλ 213 2055800
Η αρμόδια Αντιδήμαρχος Νίνα (Ασπασία) Βλάχου επισημαίνει ότι  συνίσταται η χρήση της μάσκας για τους πολίτες που προσέρχονται στα ΚΕΠ του Δήμου Κηφισιάς ενώ επιβάλλεται η τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας που προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ και το υπουργείο Εσωτερικών για δημόσιους κλειστούς χώρους, προς αποφυγή μετάδοσης του Covid-19.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔαΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com