Κατασκευή  ιστοσελίδας από 350 ευρώ e-shop από 450 ευρώ

0
155

Κατασκευή  ιστοσελίδα από 350 ευρώ e-shop από 450 ευρώ

Κατασκευή e-shop σε οικονομικές τιμές δημιουργίας e shop

Κατασκευή e shop τώρα, γιατί ήρθε η ώρα να πουλάς τα προϊόντα σου online! Με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) μειώνεις τα κόστη, αυξάνεις τις πωλήσεις! Φτιάξε το e-shop σου στην πιο χαμηλή τιμή!

Κατασκευή e-shop σε χαμηλό κόστος για υψηλές ηλεκτρονικές πωλήσεις

Το e-shop ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ο πλέον σύγχρονος τρόπος εμπορικής δραστηριοποίησης μιας επιχείρησης. Είναι ο τρόπος για να εισχωρήσετε δυναμικά στον χώρο του εμπορίου μέσα από τη ψηφιακή τεχνολογία, να επεκτείνετε τις εμπορικές δραστηριότητές σας και να πραγματοποιήσετε ένα επιχειρηματικό όνειρο.

Με τη ραγδαία ανάπτυξη του internet, το όνειρο του κάθε επαγγελματία, της κάθε μικρής ή μεγάλης επιχείρησης είναι πια το ηλεκτρονικό εμπόριο που επιτυγχάνεται με ένα έξυπνο και αποτελεσματικό e shop: Αύξηση πωλήσεων, αύξηση πελατολογίου, αύξηση κέρδους!

Στόχος η κατασκευή e-shop για την κατάκτηση των χρηστών του internet και την ένταξή τους στην πελατειακή δύναμη της επιχείρησης.

Κατασκευή e-shop με κέρδη, αλλιώς τι χρειάζεσαι ένα e-shop αν δεν πουλάει

Η κατασκευή eshop σκοπό έχει μόνο το κέρδος, αλλιώς τι αξία έχει να έχουμε ηλεκτρονικό κατάστημα χωρίς να έχουμε online πωλήσεις?

Γι’ αυτό έχει μεγάλη σημασία το e-shop που θα φτιάξετε ώστε να είναι οικονομικό αλλά να είναι και λειτουργικό, να προβάλει έξυπνα και όμορφα τα προϊόντα σας και να προκαλεί τους επισκέπτες να γίνουν πελάτες σας!

Τι είναι το e-shop;

Το e-shop (ηλεκτρονικό κατάστημα) περιλαμβάνει όλη τη διαδικασία του ηλεκτρονικού εμπορίου και αφορά τη λιανική ή χονδρική πώληση φυσικών και ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών στο διαδίκτυο.

Όταν λοιπόν μιλάμε για e-shop, εννοούμε την κατασκευή ιστοσελίδας που με το κατάλληλο λογισμικό, πραγματοποιούνται ψηφιακές συναλλαγές – ηλεκτρονικές αγορές-πωλήσεις) μέσω του online κατάστηματός σας. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνονται πανελλήνιες και παγκόσμιες πωλήσεις των προϊόντων και υπηρεσιών μιας επιχείρησης που θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να πετύχει ένα φυσικό κατάστημα.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα φτάνει παντού και έχουν πρόσβαση σ’ αυτό εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου γι΄αυτό πλέον βλέπουμε για όλους τους τομείς του εμπορίου ν’ αναπτύσσονται και online καταστήματα. Διαδικτυακά Super market, καταστήματα ρουχισμού, ηλεκτρονικών ειδών, βιβλιοπωλείων, κοσμημάτων, τυχερών παιχνιδιών, τεχνικών εργασιών, πάσης φύσεως εμπορικών συναλλαγών και υπηρεσιών, αυξάνουν καθημερινά το τζίρο τους από ιντερνετικούς πελάτες. Όλες οι επιχειρήσεις πια, επιθυμούν να πάρουν το κομμάτι που τους αναλογεί στη μεγάλη διαδικτυακή αγορά που καθημερινά αυξάνεται.

Πετυχημένα e-shop είναι αυτά που από τον σχεδιασμό μέχρι την υλοποίηση της κατασκευής τους σκοπό έχουν να φέρουν στον ιδιοκτήτη στους πωλήσεις.
Φτιάχνουμε ηλεκτρονικά καταστήματα αξιόπιστα και λειτουργικά, υψηλής αισθητικής, φιλικά στις μηχανές αναζήτησης που στόχο έχουν την αυξημένη επισκεψιμότητα και την μετατροπή των επισκεπτών σας σε πελάτες.

Κατασκευή e-shop, δημιουργία e-shop ηλεκτρονικού καταστήματος

Πως φτιάχνεται ένα ηλεκτρονικό κατάστημα – e shop;

Το e-shop κατασκευάζεται με διάφορα συστήματα και λογισμικά. Ανάλογα με την πλατφόρμα κατασκευής e-shop, διαμορφώνεται τόσο η λειτουργικότητα του eshop, όσο και το κόστος του.

Εμείς κατασκευάζουμε επαγγελματικά e-shop και δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου χρησιμοποιώντας τις ισχυρές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου Woocommerce σε συνδυασμό με WordPress. 

Κατασκευή eshop με WordPress

Η κατασκευή eshop με wordpress είναι η ιδανική σύγχρονη και οικονομική λύση στη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος.

Η κατασκευή e-shop wordpress έφερε την επανάσταση στην κατασκευή e-shop, γιατί έχει σαν αποτέλεσμα τις κατασκευές δυναμικών ιστοσελίδων ηλεκτρονικών πωλήσεων με φρέσκια εμφάνιση, σύγχρονα, εντυπωσιακά εφέ και άψογη λειτουργικότητα σε χαμηλό κόστος κατασκευής e-shop.

Τα wordpress eshop, βασίζονται στην πλατφόρμα woocommerce ένα ιδιαίτερα δυναμικό & γρήγορα αναπτυσσόμενο λογισμικό που είναι εξαιρετικά δημοφιλές και προτιμάται από χιλιάδες επιχειρήσεις όπως και το wordpress η βασική πλατφόρμα της ιστοσελίδας.

WordPress eshop, δυναμικό, ευέλικτο, οικονομικό eshop

Με τη δημιουργία e-shop με wordpress αποκτάτε ένα δυναμικό ηλεκτρονικό κατάστημα ιδιαίτερα φιλικό στην Google και στις μηχανές αναζήτησης, υψηλής αισθητικής, σύγχρονης τεχνολογίας σε χαμηλή τιμή.

Οι εύκολες λειτουργίες του wordpress eshop κάνουν την διαχείριση παιχνίδι ακόμα και από τον πιο αρχάριο χρήστη του ίντερνετ. Με την κατασκευή e-shop με wordpress δεν χρειάζεται να πληρώνετε κόστη συντήρησης και ανανέωσης περιεχομένου, αφού η διαδικασία είναι πανεύκολη.

Η ιστοσελίδα wordpress με woocomerse eshop καλύπτει όλες τις ανάγκες παρουσίασης  και ηλεκτρονικής  πώλησης προϊόντων. Το worpress eshop είναι η ιστοσελίδα “πολυεργαλείο” αφού είναι μαζί ιστοσελίδα, ηλεκτρονικό κατάστημα και blog με εξαιρετική λειτουργικότητα σε όλα!