Καρναβάλι στο Χαλάνδρι – Δήλωσε συμμετοχή άμεσα

0
191

Καρναβάλι στο Χαλάνδρι – Δήλωσε συμμετοχή άμεσα

Ο Δήμος Χαλανδρίου οργανώνει για πρώτη φορά παρέλαση αρμάτων και καρναβαλιστών της τελευταία Κυριακή των Αποκριών.

Την Κυριακή 1 Μαρτίου, στον δήμο Χαλανδρίου θα γίνει παρέλαση με άρματα, αποκριάτικα δρώμενα, παιχνίδια, κατασκευή καραμέλας και μάσκες, faxe painting και πάρα πολλές εκπλήξεις. Την Δευτέρα 2 Μαρτίου θα γίνει η κατασκευή Χαρταετού , όπως και το πέταγμα του ενώ θα υπάρχουν πάρα πολλά φουσκωτά παιχνίδια. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε το παραδοσιακό γλέντι που θα στηθεί για μικρούς και μεγάλους. Θα υπάρξει για ακόμα μια ημέρα η κατασκευή καραμέλας ενώ δεν θα πρέπει να ξεχάσετε πως θα υπάρχου και υπέροχες νηστίσιμες λιχουδιές όπως άλλωστε το απαιτεί η ημέρα.

Καρναβάλι στο Χαλάνδρι – Δήλωσε συμμετοχή
Καρναβάλι στο Χαλάνδρι – Δήλωσε συμμετοχή
Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.