Καρδίτσα: Συγκλονιστικές στιγμές στον απεγκλωβισμό κατοίκων από την Οξυά

0
89

Καρδίτσα: Συγκλονιστικές στιγμές στον απεγκλωβισμό κατοίκων από την Οξυά

Καρδίτσα:Οι εικόνες ήταν πραγματικά συγκλονιστικές, τόσο από την προσπάθεια των ελικοπτέρων να προσεγγίσουν το χωριό όσο και μετά την προσγείωση των ελικοπτέρων μετά τον απεγκλωβισμό.

Να σημειωθεί ότι πολλοί από τους κατοίκους στο χωριό έξω από την Καρδίτσα δεν ήθελαν να φύγουν από τα σπίτια τους, όπως επιβεβαίωσαν και οι πρώτοι απεγκλωβισθέντες. Περίπου έξι άτομα ακόμη θέλουν να φύγουν από το χωριό, όλου τους άνθρωποι που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και για λόγους ασφαλείας θέλουν να φύγουν από την Οξυά.

Συγκλονιστική ήταν η στιγμή που η ηλικιωμένη γυναίκα, που μόλις είχε απεγκλωβιστεί, άρχισε να κερνάει λουκούμια, τα οποία πήρε από το σπίτι της πριν απεγκλωβιστεί. Πρώτα κέρασε τους πιλότους και μετά όσους βρίσκονταν στο γήπεδο για να υποδεχτούν εκείνη και την κόρη της!

Οι εικόνες πριν την απογείωση των ελικοπτέρων της Πολιτικής Προστασίας

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com