Θεόδωρος Αμπατζόγλου: Έκκληση να αποφεύγουμε συναντήσεις πολλών ατόμων!

0
425

Θεόδωρος Αμπατζόγλου:Έκκληση να αποφεύγουμε συναντήσεις πολλών ατόμων!

Θεόδωρος Αμπατζόγλου: Ζήτησα από το Υπουργείο Γεωργίας να κλείσει άμεσα το Δάσος Συγγρού. Όπως γνωρίζετε η αρμοδιότητα δεν ανήκει στο Δήμο μας αλλά στο Υπουργείο . Για άλλη μια φορά κάνω έκκληση να αποφεύγουμε συναντήσεις πολλών ατόμων και οι γονείς να συμβουλεύσουν τα παιδιά να μην μαζεύονται σε μπάσκετ, σχολεία και παιδικές χαρές της πόλης μας.

Αυτά είπε ο δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου προς τους πολίτες του δήμου του. Όλοι πρέπει να ακούσουμε και να υπακούσουμε αυτά που αναφέρουν όλοι οι δήμαρχοι για το καλό όλων μας. Μεγάλη προσοχή πρέπει να έχουμε και υπακοή έτσι θα πάμε μπροστά σαν χώρα.

Θεόδωρος Αμπατζόγλου:Έκκληση να αποφεύγουμε συναντήσεις πολλών ατόμων!
Θεόδωρος Αμπατζόγλου:Έκκληση να αποφεύγουμε συναντήσεις πολλών ατόμων!
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.