Η πιο εύκολη συνταγή για λικέρ από φράουλες

0
399

Η πιο εύκολη συνταγή για λικέρ απο φράουλες

Λικέρ: Ξεκινάμε το κεφάλαιο σπιτικά λικέρ! Αυτά που έκρυβε η γιαγιά στο κλειδωμένο ντουλαπάκι του σερβαν, αυτά που έβγαιναν σε κάθε επίσκεψη με τον ασημένιο δίσκο και το πλεκτό πετσετάκι με την συνοδεία του φοντάν ή της νουαζέτας.

Αυτά που έδειχναν πόσο επιδέξια  νοικοκυρά ήταν η οικοδέσποινα.

Η πιο εύκολη συνταγή για λικέρ απο φράουλες
Η πιο εύκολη συνταγή για λικέρ απο φράουλες

Αυτά που θέλουν υπομονή και μήνες αναμονής, αυτά που η εποχή μας δεν “καταδεχόταν” να σερβίρει !

Επιστρέφουμε λοιπόν στις μυρωδιές και τα χρώματα που μπορούμε να φτιάξουμε στο σπίτι μας!

Ξεκινάμε με το λικέρ φράουλα !

Υλικά: 1 κιλό φράουλες 1 κιλό ζάχαρη 750ml Vodka

Δείτε στο βίντεο όλη την συνταγή

Η πιο εύκολη συνταγή για λικέρ απο φράουλες
Η πιο εύκολη συνταγή για λικέρ απο φράουλες

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.