Η Μάγισσα : Επεισόδιο 50,51,52 στις 05,06,07 Φεβρουαρίου 2024

0
466
Ακολουθήστε μας στα social media

Η Μάγισσα : Επεισόδιο 50,51,52 στις 05,06,07 Φεβρουαρίου 2024

Επεισόδιο 50

Δευτέρα

Ο Θράσος  αν και αυστηρός και σκληρός με τη γυναίκα του την Σκεύω αλλά και συστηματικά άπιστος εξαγριώνεται όταν αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι τρέχει ανάμεσα σε εκείνη και τον Μισέλ. Παρότι, διαρκώς την υποτιμά και την αμελεί συνέχεια, η μοιχεία από μία γυναίκα δε συγχωρείται στη Μάνη.

Η Μάγισσα: Η Γερακίνα αποκεφαλίζει τον φονιά του Πετρούνη

 

Η Μάγισσα: Η Γερακίνα αποκεφαλίζει τον φονιά του Πετρούνη

 

Η Μάγισσα: Ο Μάρκος κλείνει στο μπουντρούμι τη Μεταξία

Το μένος του είναι τόσο ανεξέλεγκτο που ο Μισέλ έντρομος τρέχει να βρει καταφύγιο στον πύργο των Λασκαρέων, προκειμένου να γλιτώσει από την μανία του νεαρού πειρατή.

Στο μεταξύ η Θεοφανώ αρχίζει να στήνει μία εντελώς νέα ζωή με τη βοήθεια ενός μικρού κοριτσιού της οκτάχρονης Άννας, που παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει περάσει πολλά , κάποια στιγμή κυνηγημένη η κοπέλα, αποφασίζει να δώσει σημεία ζωής σε όσους ενδιαφέρονται για την ύπαρξη της.

Η Μάγισσα: Ένα μικρό κορίτσι βοηθάει τη Θεοφανώ

 

Η Μάγισσα: Ο Μάρκος κλείνει στο μπουντρούμι τη Μεταξία

 

Η Μάγισσα: Κανέλλος και Μιχαήλ πιάνονται στα χέρια μετά την αποκάλυψη

Παράλληλα, μία συνάντηση του Αντρέι με τον πατέρα του Βρώτσου, οδηγεί σε μία αναπάντεχη τραγωδία, ενώ ένα καλά κρυμμένο μυστικό είναι έτοιμο να βγει πια στο φως.

Η πάντα ανήσυχη Κερασίνα γεμάτη υποψίες για πολλά απ’ όσα συμβαίνουν στον πύργο των Λασκαρέων, επιτέλους φτάνει στην αποκάλυψη της αλήθειας. Έτσι τώρα φανερώνεται μπροστά της ένα μεγάλο μυστικό για την διαφύλαξη του οποίου έχουν χαθεί μέχρι τώρα πολλές ζωές.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 51 στις 06/2/2023

Επεισόδιο 51

Τρίτη

Μετά τη συνάντηση του με τον Αντρέι ο πατέρας του Βρώτσου χάνεται. Αφήνει όμως πίσω του μία επικίνδυνη παρακαταθήκη, ένα γράμμα του οποίου η ανάγνωση προκαλεί νέα ερωτηματικά και αναταράξεις στον ήδη κλονισμένο πύργο των Λασκαρέων, που εδώ και καιρό σείεται από αποκαλύψεις και αναπάντεχα γεγονότα.

Η Μάγισσα: Λείπει ο Αντρέι και ο Μάρκος- Φοβάμαι πως κάτι κακό θα συμβεί

 

Η Μάγισσα: Ενα μικρό κορίτσι βοηθάει τη Θεοφανώ

 

Η Μάγισσα: Ο Μάρκος Μαθαίνει για Μέταξια- Τζανή και η φουρτούνα που ξεσπάει καταπίνει όλο τον πύργο

τώρα μάλιστα και ο Μάρκος παίρνει μία απόφαση που ικανοποιεί τη γυναίκα του την Μεταξία, προκαλεί όμως δυσαρέσκεια στην μητέρα του την Δαμιανή. Όσο συμβαίνουν αυτά οι πειρατές του Μόφορη στρατοπεδεύουν στη σπηλιά που κρύβεται η Θεοφανώ.

Ο κίνδυνος να την ανακαλύψουν φαίνεται τώρα πιο ορατός από ποτέ. Εκείνη, προσπαθεί να τους αποφύγει γιατί ξέρει τι θα της συμβεί αν πέσει στα χέρια τους.

Η Μάγισσα: Σκότωσες τον πατέρα μου – Ο Αντρέι ξεμπροστιάζει τον Μιχαήλ

 

Η Μάγισσα: Ενα μικρό κορίτσι βοηθάει τη Θεοφανώ

 

Η Μάγισσα: H Θεοφανώ αποφασισμένη να βαδίσει στα χνάρια της μάνας της

Στο μεταξύ η φωτιά μίσους που σιγόκαιγε ανάμεσα στην Κερασίνα και τη Μεταξία εξαιτίας του Τζανή φτάνει τώρα στα άκρα, ενώ παράλληλα ο Μισέλ αποφασίζει να αποκαλύψει στον Φρίξο όσα γνωρίζει για τη μητέρα της Θεοφανώς, την Αναχίτ.

Ταυτόχρονα ακόμα ένα ένοχο μυστικό είναι έτοιμο να αποκαλυφθεί στο δείπνο των Λασκαρέων και η κόλαση που ξεσπά γίνεται ένα κύμα που μπορεί να καταπιεί όλο τον πύργο και τους ενοίκους του.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 52 στις 07/2/2023

Επεισόδιο 52

Τετάρτη

Μετά την αποκάλυψη της Κερασίνας για τον παράνομο δεσμό του Τζανή και της Μεταξίας, στον πύργο των Λασκαραίων επικρατεί αναβρασμός. Θα καταφέρει αυτή τη φορά να ξεγλιστρήσει το παράνομο ζευγάρι ή η αλήθεια θα βγει στο φως με ανυπολόγιστες συνέπειες;