Η απάντηση στον κ. Βαξεβάνη από τον Κίμωνα Λογοθέτη

0
1276
Ακολουθήστε μας στα social media

Η απάντηση στον κ. Βαξεβάνη από τον Κίμωνα Λογοθέτη

Τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύματα συγκεκριμένων μέσων (DOCUMENTO (τεύχος 253), «www.documentonews.gr» 20/9/2021 και «www.aftodioikisi.gr» 21/9/2021, έχουν προβεί σε προσωπική εις βάρος μου στοχοποίηση, επιδιώκοντας κατά τον τρόπο αυτό την ηθική απαξίωσή μου και τον κοινωνικό και πολιτικό μου διασυρμό.

Μάλιστα με τις αναφορές τους επιχειρούν να προκαλέσουν πλήγμα και στον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη. Ήδη έχω προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προς τα συγκεκριμένα μέσα και δηλώνω ότι δε θα γίνει ούτε κατ’ ελάχιστον ανεκτή η στοχοποίηση και σπίλωση του ονόματος και της προσωπικότητάς μου για οποιονδήποτε λόγο, πολλώ δε μάλλον για λόγους εξυπηρέτησης μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων στο όνομα της «δημοσιογραφικής έρευνας» και εξ αφορμής της αδόκητης εμπλοκής του ονόματός μου σε μία εν εξελίξει ποινική διαδικασία, στο πλαίσιο της οποίας είναι θέμα χρόνου να αποδειχθεί περίτρανα η αθωότητά μου.

Με δεδομένο ότι επιχειρούν να προκαλέσουν πλήγμα και στον Περιφερειάρχη Αττικής επικαλούμενοι ότι είμαι συνεργάτης του επισημαίνω ότι η σχέση μου με την Περιφέρεια Αττικής αφορά στη θέση άμισθου ειδικού συμβούλου σε θέματα Οδικής Ασφάλειας του Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Αθηνών. Μετά από δικό μου αίτημα και για λόγους πολιτικής ευθιξίας ζήτησα τη μη ανανέωση της.