Ηράκλειο Αττικής: Με 50 ενότητες συνεχίζεται ο νέος κύκλος του Δια Βίου Μάθησης

0
281

Ηράκλειο Αττικής: Με 50 ενότητες συνεχίζεται ο νέος κύκλος του Δια Βίου Μάθησης

Ηράκλειο Αττικής: Δια Βίου Μάθησης, που υλοποιεί ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας. Τα μαθήματα μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν όλοι οι ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Αρκεί να επιλέξουν τις ενότητες που τους ενδιαφέρουν και να απευθυνθούν στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου στα τηλέφωνα 2132000253, 242, 103 (Δευτέρα με Παρασκευή 09:30-14:00).

«Θέλουμε όλους τους πολίτες ενεργούς, συμμέτοχους στην προσπάθεια που κάνουμε για να γίνεται η πόλη και η καθημερινότητά μας καλύτερη. Σε αυτό παίζει σπουδαίο ρόλο η Παιδεία και η διαρκής μάθηση. Για αυτό και εμπλουτίζουμε τις ενότητες των προσφερόμενων μαθημάτων από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης για να δώσουμε περισσότερες επιλογές στους συμπολίτες μας», σχολιάζει ο δήμαρχος της πόλης, Νίκος Μπάμπαλος.

Αναλυτική πρόσκληση με τη λίστα των προσφερόμενων θεματικών ενοτήτων ΕΔΩ

Βρείτε την σχετική αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα ΕΔΩ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.