Ηλεκτρονική σήμανση δεσποζόμενων ζώων στον δήμο Βριλησσίων

0
376

Ηλεκτρονική σήμανση δεσποζόμενων ζώων στον δήμο Βριλησσίων

Ο Δήμος Βριλησσίων ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρ. 21 του Ν. 4039/2012 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από τον Ν. 4235/2014, «ο ιδιοκτήτης δεσποζόμενου ζώου συντροφιάς έχει την υποχρέωση να προσκομίζει ή αποστέλλει ταχυδρομικά, επί αποδείξει, στον οικείο Δήμο αντίγραφο του πιστοποιητικού ηλεκτρονικής σήμανσης του ζώου του».
Η παράλειψη προσκόμισης στον οικείο Δήμο του αντιγράφου του πιστοποιητικού ηλεκτρονικής σήμανσης, σύμφωνα με τις διατάξεις των ανωτέρω Νόμων επιφέρει πρόστιμο 300 ευρώ.
Ο Δήμος καλεί όλους τους δημότες ιδιοκτήτες δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς να προσκομίσουν Αντίγραφο του Πιστοποιητικού ηλεκτρονικής ταυτοποίησης στα γραφεία της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας, Αναπαύσεως 30, κατόπιν ραντεβού, ή και για την εξ αποστάσεως δήλωση του πιστοποιητικού ηλεκτρονικής σήμανσης, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, τηλ. 210 6130917.
Μέχρι σήμερα, 222 δημότες έχουν προσκομίσει στο Δήμο Βριλησσίων το αντιγράφου του Πιστοποιητικού ηλεκτρονικής ταυτοποίησης του ζώου συντροφιάς τους και έχουν, αντίστοιχα, παραλάβει από την αρμόδια υπηρεσία την κατόπιν ραντεβού ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κατόπιν σχετικής τηλεφωνικής επικοινωνίας, την εκδιδόμενη βεβαίωση ηλεκτρονικής σήμανσης και καταγραφής του δεσποζόμενου ζώου τους.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com