Ηλίας Αποστολόπουλος: Χρόνια πολλά στον γιο του Τάσο

0
209

Ηλίας Αποστολόπουλος: Χρόνια πολλά στον γιο του Τάσο

Ηλίας Αποστολόπουλος: Σήμερα γιορτάζει ο γιος του δημάρχου Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλία Αποστολόπουλου Τάσος Αποστολόπουλος. Οι συνεργάτες της Βόρειας Γειτονιάς του εύχονται υγεία ευτυχία αγάπη και όλα τα καλά του κόσμου μέσα από την καρδιά μας…. Να είναι χαρούμενος και χαμογελαστός.

Δείτε την ανακοίνωση του δημάρχου Παπάγου- Χολαργού όσον αφορά την Γιορτή του γιου του.

Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για εμένα, αφού γιορτάζει ο γιος μου, ο οποίος φέρει το όνομα του αείμνηστου πατέρα μου Τάσου Αποστολόπουλου.
Χρόνια πολλά στον Τάσο μας, με την ευχή όλα τα όνειρά του να γίνουν πραγματικότητα. Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.