Ηλίας Αποστολόπουλος: ” Ουδεμία απολύτως σχέση έχει με εμένα ”

0
410

Ηλίας Αποστολόπουλος: ” Ουδεμία απολύτως σχέση έχει με εμένα ”

Ηλίας Αποστολόπουλος: Πριν από λίγο δημοσιεύθηκε στο τοπικό site “Μενουμε Χολαργό”, του κ Μανώλη Χάλκου κείμενο με τίτλο “κάλυκες έξω από το σπίτι του Αποστολόπουλου ” και με την απορία του κειμενογράφου αν το θέμα σχετίζεται με εμένα ή όχι.

Σας ενημερώνω ότι το συγκεκριμένο περιστατικό ουδεμία απολύτως σχέση έχει με εμένα, πράγμα που θα γνώριζε και ο κειμενογράφος εάν έμπαινε στον κόπο να το διευκρινίσει πριν τη δημοσίευσή του, προκαλώντας αναστάτωση τόσο σε εμένα όσο και στην οικογένειά μου, αλλά και την αναπαραγωγή του κειμένου από αλλά site.

Ηλίας Αποστολόπουλος: '' Ουδεμία απολύτως σχέση έχει με εμένα ''
Ηλίας Αποστολόπουλος: ” Ουδεμία απολύτως σχέση έχει με εμένα ”


Ενημερώνω επίσης ότι το συγκεκριμένο περιστατικό ουδεμία σχέση έχει με την προγραμματισμένη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και η επιτηδευμένη και συνειδητή απόπειρα του κειμενογράφου να το συνδέσει με αυτό, είναι άκρως προσβλητική για τα κοινά του Δήμου μας.
Να σημειώσω δε, ότι το περιστατικό συνέβη ένα τετράγωνο μακριά από το σπίτι μου.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.