Ηλίας Αποστολόπουλος: Μήνυμα δημάρχου Παπάγου – Χολαργού για νέα σχολική χρονιά

0
575
Ακολουθήστε μας στα social media

Ηλίας Αποστολόπουλος: Μήνυμα δημάρχου Παπάγου – Χολαργού για νέα σχολική χρονιά

Ηλίας Αποστολόπουλος: Μια διαφορετική σχολική χρονιά ξεκίνησε σήμερα, υπό ιδιαίτερες συνθήκες που επιβάλλουν να αλλάξουμε όλοι την καθημερινότητά μας και να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.
Είναι όμως η αρχή μιας σχολικής χρονιάς, την οποία πρέπει να δούμε με αισιοδοξία, αντλώντας την από τα χαμόγελα των παιδιών μας και ιδιαίτερα αυτά των μικρών τάξεων, που σήμερα μας έδωσαν ένα μεγάλο μάθημα ζωής και ελπίδας.


Μας έδειξαν ότι έχουν τη δύναμη να τα καταφέρουν.

Η θέση των παιδιών μας είναι στα σχολεία και μπορεί να μην αγκαλιάζονται και να μην παίζουν όπως έπαιζαν, αλλά δεν παύουν να είναι παρέα με τους φίλους τους και να έχουν δίπλα τους τους εξαιρετικούς εκπαιδευτικούς μας, να τα προστατεύουν.

Ο Δήμος μας φρόντισε ώστε τα σχολεία μας να ανοίξουν καθαρά και ασφαλή,

✔️έχοντας εξοπλιστεί με το απαραίτητο υγειονομικό υλικό (αντισηπτικά, θερμόμετρα)
✔️ έχοντας εξοπλιστεί με τις απαραίτητες μάσκες, τις οποίες παραλάβαμε από την ΚΕΔΕ , καθώς και με τα παγουράκια για τους μαθητές δημοτικών σχολείων
✔️με προληπτικές απολυμάνσεις σε όλες τις σχολικές μονάδες
✔️με την έγκαιρη τοποθέτηση του προσωπικού καθαριότητας στις σχολικές μονάδες, καθώς και προσωπικού γενικών καθηκόντων.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή σχολική χρονιά με υγεία και αισιοδοξία, στους μαθητές και στους γονείς που οι αγωνίες τους είναι μεγάλες, καθώς και όλο αυτό που ζούμε να αποτελεί σύντομα ένα κακό όνειρο.

Στους εκπαιδευτικούς των σχολείων μας, εύχομαι να είναι υγιείς και δυνατοί και θέλω να τους συγχαρώ για την υπεύθυνη αντιμετώπιση της παρούσας κατάστασης όσο και για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν για να είναι τα παιδιά μας ασφαλή.