Κηποθέατρο Παπάγου – Χολαργού: Γιαννακόπουλος Αποστολόπουλος Ζορμπάς μαζί

0
583
Ακολουθήστε μας στα social media

Κηποθέατρο Παπάγου – Χολαργού: Γιαννακόπουλος Αποστολόπουλος Ζορμπάς μαζί

Κηποθέατρο Παπάγου – Χολαργού: Στο κηποθέατρο Παπάγου – Χολαργού βρέθηκαν χθες Τετάρτη 28 Ιουλίου ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς για να παρακολουθήσουν μαζί με τον δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλία Αποστολόπουλο και το γεμάτο κηποθέατρο  την θεατρική παράσταση ” Περιμένοντας τον Γκοντό”.

Μια πολύ ωραία θεατρική παράσταση κωμωδία του Σαμιουελ Μπέκετ, με πρωταγωνιστές τον Σπύρο Παπαδόπουλο τον Θανάση Παπαγεωργίου και τον Άρη Σερβετάλη.

Θα πρέπει να αναφέρουμε πως η παράσταση θα παιχτεί ξανά και σήμερα Τετάρτη 29 Ιουλίου αλλά και την Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020 για όποιον θέλει να την παρακολουθήσει.

Πάντως χθες το κηποθέατρο ήταν γεμάτο από κόσμο.

Κηποθέατρο Παπάγου - Χολαργού: Γιαννακόπουλος Αποστολόπουλος Ζορμπάς μαζί
Κηποθέατρο Παπάγου – Χολαργού: Γιαννακόπουλος Αποστολόπουλος Ζορμπάς μαζί  
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com