Ηλίας Αποστολόπουλος: Δίπλα σε κάθε συμπολίτη με είδη πρώτης ανάγκης

0
678
Ακολουθήστε μας στα social media

Ηλίας Αποστολόπουλος: Δίπλα σε κάθε συμπολίτη με είδη πρώτης ανάγκης

Ηλίας Αποστολόπουλος: Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού βρίσκεται δίπλα σε κάθε συμπολίτη μας από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν τα περιοριστικά μέτρα λόγω της πανδημίας, παραδίδοντας είδη πρώτης ανάγκης, φάρμακα και έτοιμα μαγειρεμένα γεύματα, αλλά και τα πασχαλινά δέματα αγάπης στους δικαιούχους του κοινωνικού παντοπωλείου.

Παράλληλα προσωπικό της δημοτικής αστυνομίας και της πολιτικής προστασίας, βρίσκονται καθημερινά στους δρόμους της πόλης μας, με σκοπό τη διασφάλιση της τήρησης των μέτρων.
Κανείς μόνος και κανείς αβοήθητος, χάρη στο προσωπικό του δήμου μας και τους εθελοντές.
Τους ευχαριστώ όλους για την ανεκτίμητη προσφορά τους.
Μείνετε σπίτι και για ό,τι χρειαστείτε επικοινωνήστε στο 1️⃣5️⃣8️⃣0️⃣0️⃣

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.