Ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Αποφασίζω για τη ζωή μου γνωρίζοντας τις επιλογές μου»

0
418

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Αποφασίζω για τη ζωή μου γνωρίζοντας τις επιλογές μου»

Ημερίδα:Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας Δήμου Γαλατσίου, ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης και το Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι, σε συνεργασία με την 50+ Ελλάς και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κοινωνικής Δικαιοσύνης (20 Φλεβάρη),  διοργανώνουν ημερίδα με τίτλο: «Αποφασίζω για τη ζωή μου γνωρίζοντας τις επιλογές μου», τη Δευτέρα 17 Φλεβάρη και ώρα 17:00 με 19:00 στον Πολιτιστικό Χώρο «Καμίνι», με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ.

Τα θέματα που θα αναλυθούν είναι:
– «Μεγαλώνω…Γνωρίζω τα δικαιώματά μου;» Για τα δικαιώματα των ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας (Ράγκα Μ.Μ., Ψυχολόγος-Γεροντολόγος, 50+Ελλάς)
– «Νιώθω ασφαλής στον χώρο του σπιτιού μου» Για την ασφάλεια στο σπίτι και τα μέτρα Προστασίας (Λαζαρίδου Τ. 50+Ελλάς, Εργοθεραπεύτρια Msc)
– «Αυτόνομη και αξιοπρεπής διαβίωση: Το Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι». Κουφολιούλου Ρ., Κοινωνική Λειτουργός Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι, Δήμου Γαλατσίου
– «Πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας» Πρακτικές Συμβουλές (Λεγάκη Μ., Διευθύντρια ΕΣΥ και Ελεγκτής της Μονάδας Υγείας Γαλατσίου)

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.