Ενημέρωση: Δίχρονη Προσχολική Αγωγή και Εκπαίδευση

0
543
Ακολουθήστε μας στα social media

Ενημέρωση: Δίχρονη Προσχολική Αγωγή και Εκπαίδευση

Ενημέρωση:Ο Δήμος Γαλατσίου ενημερώνει ότι με το νέο σχολικό έτος 2020-2021, ξεκινάει η εφαρμογή της δίχρονης προσχολικής αγωγής, μετά την εύρεση αιθουσών από το Υπουργείο Παιδείας, βάσει της υπ’ αριθμ. Υπουργικής απόφασης 127860/13.08.2019 και του ΦΕΚ Β’/3233/22.8.19.
Στο πλαίσιο της εφαρμογής της Δίχρονης Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, η οποία θεσμοθετήθηκε με τον Ν.4521/2018, η φοίτηση των παιδιών που συμπληρώνουν την 31η Δεκεμβρίου, του εκάστοτε έτους εγγραφής, την ηλικία των 4 ετών, γίνεται υποχρεωτική στα Νηπιαγωγεία της χώρας και δεν μπορούν να εγγραφούν πλέον στους παιδικούς σταθμούς.
Ενημέρωση: Δίχρονη Προσχολική Αγωγή και Εκπαίδευση
Ενημέρωση: Δίχρονη Προσχολική Αγωγή και Εκπαίδευση
Ο Δήμος Γαλατσίου, σύμφωνα με την απόφαση 105/2020 Δημοτικού Συμβουλίου, έχει εξασφαλίσει τις απαιτούμενες αίθουσες, ώστε να υποδεχτούν τους μαθητές της Δίχρονης Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης για το έτος 2020-2021.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com