Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Αιμοδοσία το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου

0
474

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Αιμοδοσία το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Το Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Παπάγου – Χολαργού σας εύχεται μία Δημιουργική Χρονιά με Υγεία. Σας προσκαλεί στην Αιμοδοσία, πρώτη Δράση του Νέου Έτους.

Η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022, από τις 09:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ., στα Γραφεία του, Σαρανταπόρου 72 στον Χολαργό.


Η παρουσία σας θα είναι πολύτιμη για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και δικαίωμα για την Ζωή.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!!

Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.

Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com