ΕΕΑ: Παροχές και διευκολύνσεις για τους νέους

0
285

ΕΕΑ: Παροχές και διευκολύνσεις για τους νέους

ΕΕΑ: Με τη διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ) συναντήθηκε ο Αντιδήμαρχος Νεολαίας Αγίας Παρασκευής Νίκος Ζόμπολας τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικά φιλικό κλίμα και στη συζήτηση που είχε ο Αντιδήμαρχος με τον Πρόεδρο Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου και τον Αντιπρόεδρο Νίκο Γρέντζελο συμφωνήθηκαν τα εξής:

ΕΕΑ: Παροχές και διευκολύνσεις για τους νέους
ΕΕΑ: Παροχές και διευκολύνσεις για τους νέους
  1. Η υπογραφή «Μνημονίου Συνεργασίας» μεταξύ του δήμου Αγίας Παρασκευής και του ΕΕΑ, με συνεχή δωρεάν υποστήριξη, εκπαίδευση και πιστοποίηση των νέων επαγγελματιών της πόλης μας, στο πλαίσιο προγράμματος συνεργασίας του ΕΕΑ με τους δήμους.
  2. Η παροχή αιγίδας στην υπό έκδοση «Κάρτα Νεολαίας» με ειδικές παροχές και διευκολύνσεις.
  3. Η δωρεάν δημιουργία e-shop σε όλους τους νέους επαγγελματίες της πόλης μας, που είναι εγγεγραμμένοι στο ΕΕΑ.
  4. Η υποστήριξη του ΕΕΑ στο «Φεστιβάλ Νεολαίας» που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στον δήμο μας το ερχόμενο καλοκαίρι.
Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.