Διαβούλευση για τον νέο κανονισμό καθαριότητας του Δήμου Χαλανδρίου

0
486
Ακολουθήστε μας στα social media

Διαβούλευση για τον νέο κανονισμό καθαριότητας του Δήμου Χαλανδρίου

Παρουσιάζουμε σε διαβούλευση το κείμενο του νέου κανονισμού καθαριότητας που αφορά ένα κανονιστικό πλαίσιο για την διαχείριση των απορριμμάτων οριοθετώντας ζητήματα που αφορούν δικαιώματα και υποχρεώσεις δήμου, κατοίκων και επαγγελματιών εντός ορίων δήμου Χαλανδρίου.

Η διαβούλευση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την Κυριακή 2/2.

Μεταβείτε και στην σελίδα μας ΕΔΩ

Οι οποιεσδήποτε παρατηρήσεις παρακαλούμε να στέλνονται στις εξής διευθύνσεις: ant.waste@halandri.gr και diaxeirisi.apor-anak@halandri.gr

Διεύθυνση Διαχείρισης Απορριμμάτων και Ανακύκλωσης

Γερολυμάτος Κώστας – Αντιδήμαρχος

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.