Δημοτικό Ωδείο Φιλοθεής Ψυχικού:Τσικνοπέμπτη με άρωμα νοσταλγικό

0
829
Ακολουθήστε μας στα social media

Δημοτικό Ωδείο Φιλοθεής Ψυχικού:Τσικνοπέμπτη με άρωμα νοσταλγικό

Δημοτικό Ωδείο Φιλοθεής Ψυχικού: Την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου, σας καλούμε να “τσικνίσουμε” μαζί, συντροφιά με μελωδίες από τις πιο δημοφιλείς ελληνικές οπερέτες…Σουγιούλ, Αττίκ, Κωνσταντινίδης, Σακιλλαρίδης, Χατζηαποστόλου με την Κωνσταντίνα Ψωμά να μας ταξιδεύει στο χρονικό της ελληνικής οπερέτας, μέσα από μια πικάντικη και γεμάτη χιούμορ αναδρομή σε κείμενα της Μάγδας Μαυρογιάννη.

Στο νοσταλγικό ταξίδι θα συμμετέχουν οι:

Μίνα Πολυχρόνου (υψίφωνος), Ειρήνη Καραγιάννη (μεσόφωνος), Γιάννης Καλυβάς (τενόρος) και ο Δημητρης Γιάκας στο πιάνο.

Μαζί μας και το Δημοτικό Ωδείο Φιλοθεής Ψυχικού με την Μεικτή Χορωδία Νέων σε Διδασκαλία – Διεύθυνση της Κατερίνας Βασιλικού και από την τάξη Μονωδιάς της Λουντμίλα Μπονταρένκο οι σπουδαστές Δανάη Τσακίρη, Μάιρα Θεοδωρακοπούλου, Λένα Κώττη, Κωνσταντίνος Παπαλέξης.

Κράτηση θέσεων καθημερινά 09:00 – 12:00 στο τηλέφωνο: 210 6745 135

Σας περιμένουμε!

Πότε: 20/02 20:00

Που: Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου (Δρόση 2 & Δροσίνη, Ψυχικό)

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.