Δημήτρης Οικονόμου: Κάνει τα πάντα για να λάμπει η κοινότητα Παπάγου

0
333

Δημήτρης Οικονόμου: Κάνει τα πάντα για να λάμπει η κοινότητα Παπάγου

Δημήτρης Οικονόμου: Η Αντιδημαρχία, Καθαριότητος-Πρασίνου-Ανακύκλωσης,Κοινότητος Παπάγου, προέβει σε εκτεταμένο καθαρισμό και καλλωπισμό της περιοχής της εισόδου του Παπάγου ,οδός Κύπρου, καθώς και της εκτάσεως πέριξ του Μετρό Εθνικής Αμύνης.

Η παρέμβαση αφορούσε, αποκατάσταση και βάψιμο τοίχων και ΚΑΦΑΟ, από μουντζούρες και αντιαισθητικά συνθήματα.

Επίσης  επισκευάστηκαν τα παγκάκια και ρυθμίστηκε αφού καθαρίστηκε, το  σιντριβάνι  που λειτουργεί στην  είσοδο της πόλης.

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Χειρουργός Οδοντίατρος

-Αντιδήμαρχος.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.