ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΣΤΗ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

0
579
Ακολουθήστε μας στα social media

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΣΤΗ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Φίλες και φίλοι, Δημότες του Χαλανδρίου. 
Την ερχόμενη Κυριακή στις επαναληπτικές εκλογές για τον Δήμο, πρέπει όλες & όλοι να πάτε μαζικά στην κάλπη και να αλλάξετε επιτέλους την μοίρα του όμορφου αυτού αστικού Δήμου, που και μπορεί και αξίζει να εναρμονιστεί με τις εξελίξεις του σήμερα και με την μετάβαση σε μια νέα εποχή ανάπτυξης, δημιουργίας και αισιοδοξίας.
9 χρόνια τώρα, με μια διοίκηση που προέρχεται από την άκρα αριστερά και που καμία σχέση δεν έχει με την φυσιογνωμία του Χαλανδρίου και τις δυνατότητες του, ο Δήμος μένει σταθερά μακριά από τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής. 
Αγαπώ το Χαλάνδρι, είναι ο πιο κοντινός Δήμος στην δική μου πόλη την Αγία Παρασκευή και ειδικά στις προηγούμενες εθνικές εκλογές η στήριξη στον πολιτών του Χαλανδρίου στο πρόσωπό μου ήταν συγκινητική. 
Οφείλουμε όλοι ενωμένοι να βγούμε μπροστά, να στηρίξουμε μια νέα, εξαιρετική και άξια κοπέλα και μια προσωπική καλή μου φίλη την Κρίστη Αγαπητού, που κατάφερε κόντρα σε όλες τις προγνώσεις να αποδείξει ότι είναι μια δυναμική γυναίκα που και θέλει και μπορεί να διεκδικήσει για το Χαλάνδρι αυτό που του αξίζει και που το στερείται 9 ολόκληρα χρόνια. 
Εμπρός λοιπόν, πάμε όλοι μαζί, στο πλευρό της Κρίστης Αγαπητού να δώσουμε επιτέλους στο Χαλάνδρι ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ. 
Λέμε ΟΧΙ σε άλλη μια χαμένη θητεία! 
Επίσης, ένα μεγάλο μπράβο στον Χάρη Ρώμα για την δική του στήριξη στο πρόσωπο της Κρίστης. Ο Χάρης αποδεικνύει ότι αγαπάει το Χαλάνδρι και ό,τι έχει πρώτα και πάνω απ΄όλα παραταξιακή συνείδηση. 
 
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΟΥΛΗΣ
Τομεάρχης Περιβάλλοντος Νέας Δημοκρατίας 
Πολιτευτής Βορείου Τομέα Αθηνών