Δήμου Χαλανδρίου: Οι Λαϊκοί Βάρδοι, ένα ντοκιμαντέρ του Θάνου Κουτσανδρέα.

0
98
Ακολουθήστε μας στα social media

Δήμου Χαλανδρίου: Οι Λαϊκοί Βάρδοι, ένα ντοκιμαντέρ του Θάνου Κουτσανδρέα.

Ο Δήμος Χαλανδρίου έχει τη χαρά να συμμετέχει στο διεθνές κινηματογραφικό φεστιβάλ της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, με την ταινία – ντοκιμαντέρ Λαϊκοί Βάρδοι – Στιγμές από τη ζωή τους και τη ζωή μας, συμπαραγωγής του δήμου με την ΕΡΤ σε σκηνοθεσία του  Θάνου Κουτσανδρέα και εκτέλεση παραγωγής της BlackWrap Productions. Η προβολή της ταινίας, στο πλαίσιο του φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30/09/2023 στον κινηματογράφο ΑΣΤΥ στις 19:30, ενώ θα ακολουθήσει πάρτυ στο μπαρ ΙΜΕΡΟΣ (Λεωφ. Αλεξάνδρας 2).

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις εισιτηρίων, δείτε εδώ:

https://www.aiff.gr/mousiki_film_2023/arthro/laikoi_bardoi_stigmes_apo_tin_zoi_tous_kai_tin_zoi_mas_folk_bards_moments_of_their_lives_and_ours-15556029/

Τους ενδιαφερόμενους και τις ενδιαφερόμενες που δεν θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την ταινία στις Νύχτες Πρεμιέρας, ο Δήμος Χαλανδρίου προσκαλεί στις προβολές που θα γίνουν, στο πλαίσιο τριήμερου κινηματογραφικού αφιερώματος στο Χαλάνδρι, στο σινεμά Αθηνά (Σολωμού 16) στις 3/10/2023, με ώρες έναρξης προβολής στις 20:00 και στις 22:00, όπου θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά την προσέλευση. Οι ταινίες θα προβληθούν στη θερινή αίθουσα του κινηματογράφου (ταράτσα), εφ’ όσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες, ή τη χειμερινή.

Διάρκεια προβολής: 119΄