Δήμος Παπάγου – Χολαργού: Νέες αλλαγές στον δήμο σε νομικά πρόσωπα

0
208

Δήμος Παπάγου – Χολαργού: Νέες αλλαγές στον δήμο σε νομικά πρόσωπα

Νέες αλλαγές θα δούμε τις επόμενες ημέρες στα νομικά πρόσωπα του δήμου Παπάγου – Χολαργού  μιας και τα άτομα που ήταν εκεί πλέων έγιναν αντιδήμαρχοι και αναφέρομαι στην κ. Ρουφογάλη καθώς και στον κ. Υφαντή η κ. Ρουφογάλη ήταν στον ΔΟΚΜΕΠΑ και ο κ. Υφαντής ήταν στο ΔΟΠΑΠ.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν και αυτές οι αλλαγές και θα ανακοινωθούν από τον δήμαρχο κ. Ηλία Αποστολόπουλο.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com