Δήμος Παπάγου – Χολαργού: Λουκέτο σε όλες τις παιδικές χαρές

0
411

Δήμος Παπάγου – Χολαργού: Λουκέτο σε όλες τις παιδικές χαρές

Δήμος Παπάγου – Χολαργού: Σε συνέχεια των προληπτικών μέτρων του Δήμου Παπάγου – Χολαργού με σκοπό τον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού και έχοντας υπόψη την προστασία της δημόσιας υγείας, αποφασίζουμε  τη λήψη συμπληρωματικών μέτρων πρόληψης και συγκεκριμένα:

  1. 1. Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των παιδικών χαρών
  2. 2. Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των υπαίθριων αθλητικών εγκαταστάσεων

Λόγω του ότι παρατηρήθηκε μεγάλη συνάθροιση – ιδιαίτερα παιδιών – στους παραπάνω χώρους.

 Επίσης

  • Το ωράριο για το κοινό για όλες τις υπηρεσίες του Δήμου, πλην των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών και του Τμήματος Εσόδων και Περιουσίας, περιορίζεται από τις 09:00 έως τις 13:00 καθημερινώς.
  • Το ωράριο εξυπηρέτησης του κοινού στο Τμήμα Εσόδων και Περιουσίας (δήλωση τετραγωνικών) διαμορφώνεται ως εξής: Δευτέρα έως και Πέμπτη από 09:00-13:00.
  • Για οποιοδήποτε θέμα που μπορεί να διεκπεραιωθεί ηλεκτρονικά επικοινωνήστε στο email: info@dpapxol.gov.gr.
  • Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή απορία επικοινωνήστε τηλεφωνικά στα 213 2002800-01-891 και 15800.

Κάνουμε έκκληση στους πολίτες μας να επιδείξουν υπευθυνότητα και να σεβαστούν τα μέτρα πρόληψης, ώστε όλοι μαζί να καταφέρουμε τη μείωση της διασποράς του ιού.

Δήμος Παπάγου - Χολαργού: Λουκέτο σε όλες τις παιδικές χαρές
Δήμος Παπάγου – Χολαργού: Λουκέτο σε όλες τις παιδικές χαρές
Δήμος Παπάγου - Χολαργού: Λουκέτο σε όλες τις παιδικές χαρές
Δήμος Παπάγου – Χολαργού: Λουκέτο σε όλες τις παιδικές χαρές

Δήμος Παπάγου - Χολαργού: Λουκέτο σε όλες τις παιδικές χαρές

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και ελπίζουμε σύντομα να βγούμε από αυτή τη δοκιμασία. Μέχρι τότε, δίνουμε πολύ μεγάλη βάση στις οδηγίες των αρμόδιων φορέων (ΟΕΔΥ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ), ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες και προστατεύουμε τις οικογένειές μας και κυρίως τις ευπαθείς ομάδες.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.