Δήμος Κηφισιάς: Ο εθισμός στο διαδίκτυο συζητήθηκε στην Σχολή Γονέων.
Δήμος Κηφισιάς: Η Σχολή Γονέων του Δήμου Κηφισιάς συνεχίζει την λειτουργία της με σημαντικές ομιλίες που βοηθούν τους γονείς να αντεπεξέλθουν στον πολυδιάστατο και απαιτητικό τους ρόλο.
Στην πρώτη συνάντηση της νέας χρονιάς η Σωτηρία Μακαρώνη, Ψυχολόγος υγείας – MSc Ψυχοθεραπεύτρια- ΠΡΟΝΟΗ ανέλυσε και απάντησε στα ερωτήματα των γονέων όσον αφορά το πρόβλημα του εθισμού στο διαδίκτυο.
Η επόμενη συνάντηση με τους γονείς θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 στις 18:30, στο ΚΑΠΗ Νέας Ερυθραίας (Κ. Βάρναλη 58, Νέα Ερυθραία) με θέμα «Αποδέχομαι κι αγαπώ τον εαυτό μου έτσι ώστε να γίνω καλύτερος γονιός» με την Συμβουλευτική ψυχολόγο Κατερίνα Ασλάνη.
Το πρόγραμμα τελεί υπό την εποπτεία της Κατερίνας Καραλή, εκπαιδευτικού και Προέδρου Παιδείας του Δήμου Κηφισιάς.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.