Δήμος Κηφισιάς: Με λαμπρότητα τα Θεοφάνεια

0
604
Ακολουθήστε μας στα social media

Δήμος Κηφισιάς: Με λαμπρότητα τα Θεοφάνεια

Δήμος Κηφισιάς: Με τσουχτερό κρύο και βροχή πραγματοποιήθηκε η μεγάλη γιορτή του Καθαγιασμού των Υδάτων στον Δήμο Κηφισιάς.

Ανήμερα της εορτής των Θεοφανίων στον Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, τελέστηκε η Θεία Λειτουργία, παρουσία του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου, μελών της διοίκησης και του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπροσώπου της Περιφέρειας, φορέων και συλλόγων του Δήμου και πλήθους πιστών.


Μετά το πέρας της Δοξολογίας, οι πιστοί μετέβησαν στην λίμνη Κεφαλαρίου όπου πραγματοποιήθηκε η Τελετή Κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού από τον Ιερό Κλήρο.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος απελευθέρωσε περιστέρια εντός και εκτός του Ιερού Ναού, σε μια συγκινητική εξεικόνιση της παρουσίας του Αγίου Πνεύματος στην Βάπτιση του Σωτήρος. Με το πέρας της εκδήλωσης ο Δήμαρχος αντάλλαξε ευχές με τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τους πολίτες.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.