Δήμος Βριλησσίων: Προληπτική απολύμανση σε όλα τα σχολεία και τα δημοτικά κτίρια

0
1142
Ακολουθήστε μας στα social media

Δήμος Βριλησσίων: Προληπτική απολύμανση σε όλα τα σχολεία και τα δημοτικά κτίρια

Δήμος Βριλησσίων: Ο Δήμος Βριλησσίων ενημερώνει ότι, στο πλαίσιο της προληπτικής μέριμνας, σήμερα Σάββατο 29/2/2020 ξεκίνησε, από εξειδικευμένο συνεργείο με πιστοποιημένες διαδικασίες, απολύμανση σε όλους τους χώρους των Σχολικών Μονάδων και των δημοτικών κτιρίων.

Συγκεκριμένα, απολύμανση πραγματοποιήθηκε σε όλους τους Βρεφονηπιακούς σταθμούς, στο ΚΑΠΗ, στο Πνευματικό Κέντρο, στο ΚΔΑΠ ΑμεΑ ΚΡΙΚΟΣ και θα συνεχιστεί σε όλα τα σχολεία κάθε εκπαιδευτικής βαθμίδας (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια), στο κλειστό γήπεδο της Κισσάβου, στο Δημαρχείο καθώς και στις υπηρεσίες των Νομικών Προσώπων.

Δήμος Βριλησσίων: Προληπτική απολύμανση σε όλα τα σχολεία και τα δημοτικά κτίρια
Δήμος Βριλησσίων: Προληπτική απολύμανση σε όλα τα σχολεία και τα δημοτικά κτίρια

Θα υπάρχει διαρκής ενημέρωση για ό,τι νεότερο χρειαστεί ανάλογα με την πορεία των εξελίξεων, οπότε και θα αναπροσαρμόζονται οι στρατηγικές μας σε συνεργασία με τους γιατρούς του δήμου και την Επιτροπή Διαχείρισης Κρίσης, την οποία έχει ήδη δραστηριοποιήσει ο Δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης.

Οι διαδικασίες απολύμανσης πραγματοποιούνται υπό την καθοδήγηση της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής και Αγωγής Υγείας και προέδρου του ΟΚΠΑ, κας Β. Αρσένη – Λάμπρου.

Συνιστούμε ψυχραιμία και πλήρη τήρηση των κανόνων ατομικής υγιεινής, σύμφωνα με τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ.

Eπιπλέον φωτογραφικό υλικό:
Βρεφονηπιακοί Σταθμοί https://we.tl/t-03AqYvyC9g
ΚΔΑΠ Αμεα ΚΡΙΚΟΣ – ΚΑΠΗ – Πνευματικό Κέντρο https://we.tl/t-wPLmtMT3F4

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.