Δήμητρα Κούτρα: Πως μπορούμε να ισιώσουμε τα μαλλιά μας πολύ γρήγορα…

0
489

Δήμητρα Κούτρα: Πως μπορούμε να ισιώσουμε τα μαλλιά μας πολύ γρήγορα…

Δήμητρα Κούτρα: Δείτε βήμα βήμα πως μπορούμε άμεσα και γρήγορα να ισιώσετε τα μαλλιά σας χωρίς κόπο και χρήμα μόνοι σας από το σπίτι..

Μπορούμε να το κάνουμε όλοι στο σπίτι μας με απλό σαμπουάν, κοντίσιονελ και στο τέλος λίγο λαδάκι. Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο μόνο ωραίο άρωμα στο σαμπουάν και έτοιμοι για να μείνετε σπίτι γιατί έξω είπαμε δεν βγαίνουμε έξω μόνο μέσα και έξω πάμε μόνο για να ψωνίσουμε καθώς και για να δώσουμε αίμα. Γιατί να θυμάστε ίσως κάποια στιγμή όλοι χρειαστούμε να μας δώσουν αίμα κατά την διάρκεια της ζωή μας.

Δήμητρα Κούτρα: Πως μπορούμε να ισιώσουμε τα μαλλιά μας πολύ γρήγορα...
Δήμητρα Κούτρα: Πως μπορούμε να ισιώσουμε τα μαλλιά μας πολύ γρήγορα…

Ακολουθεί βίντεο

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.