Δήμητρα Αλεξανδράκη: Φοράει μόνο το καπέλο της και ποζάρει στο Instagram

0
187

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Φοράει μόνο το καπέλο της και ποζάρει στο Instagram

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram, στην οποία φοράει μόνο ένα καπέλο.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ποζάρει σε μια καινούργια της φωτογραφία, φορώντας μόνο ένα καπέλο και προκαλεί αναστάτωση στο Instagram.

Η ίδια πιο εντυπωσιακή από ποτέ, αφήνει στην άκρη τα ρούχα της και κρατάει μόνο να καπέλο και μερικά κοσμήματα στη φωτογραφία.

Μάλιστα, φροντίζει να κρύψει τα επίμαχα σημεία του σώματός της και ποζάρει με το ένα πόδι διπλωμένο μπροστά, ενώ στο στήθος της τοποθετεί τα χέρια της.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔαΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com