Γαλάτσι: Μαθήματα του Κέντρου Δια βίου μάθησης

0
691
Ακολουθήστε μας στα social media

Γαλάτσι: Μαθήματα του Κέντρου Δια βίου μάθησης

Γαλάτσι: Με μεγάλη συμμετοχή ξεκίνησαν αυτές τις μέρες τα μαθήματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου μας. Το πρώτο πρόγραμμα που ξεκίνησε στις 29 Ιανουαρίου είναι «Νέες Τεχνολογίες στην Τρίτη ηλικία» με την παρουσία 20 ατόμων, υπό την επίβλεψη του  εκπαιδευτή, κ. Νίκου Κασαπάκη.

Τους μαθητές επισκέφθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νέας Γενιάς κ. Γιάννης Κορρές και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους.

Ο Δήμος από τους πρώτους δήμους που εντάχθηκαν στην α΄ φάση του προγράμματος Δια Βίου Μάθησης μέσω ΕΣΠΑ εξασφάλισε μια σειρά δωρεάν μαθημάτων για ενήλικες. Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ 

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση»

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης:

Τηλ. : 2132055328, 2132055407

Ταχ. Διεύθυνση: Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους, Τ.Κ. 111 46 Γαλάτσι

Email: grafeiopaideias@galatsi.gr