Βόρεια Γειτονιά: Το πρώτο site στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας

0
741
Ακολουθήστε μας στα social media

Βόρεια Γειτονιά: Το πρώτο site στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας

Βόρεια Γειτονιά: Μετά από σκληρή δουλεία τόσων χρόνων και τόσου κόπου και μερόνυχτα θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε που για ακόμα μια φορά μας στηρίζετε με το να μας βάζετε στα δικά σας σπίτια και να διαβάζετε πρώτοι τις ειδήσεις από το site μας.

Το site Βόρεια Γειτονία όπως πάντα σας υπόσχεται άμεσα έγκυρες ειδήσεις όσον αφορά τα θέματα των Βορείων Προαστίων της Αθήνας αλλά και γενικότερα όλα τα θέματα που αφορούν την Ελλάδα και τον κόσμο όταν συμβαίνει κάτι σοβαρό.

Στόχος μας είναι να ακούγονται από το site μας η δική σας φωνή οι δικές σας προτάσεις τα δικά σας θέματα.

Ευχαριστούμε και συνεχίζουμε ….

Βόρεια Γειτονιά: Το πρώτο site στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας
Βόρεια Γειτονιά: Το πρώτο site στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας

Όλοι μαζί για καλύτερα Βόρεια Προάστια για καλύτερες γειτονιές.

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε το νέο μας κανάλι στο youtube

https://www.youtube.com/channel/UCjcNcVYRHf9j8UtBta1UDxA?sub_confirmation=1&fbclid=IwAR2DJflHRRnhavsjanebsyy6i2DMqTIxzrGjtdynbyyJ-LrFwBZE7kkx9Z8

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.