Βασίλης Ζορμπάς: Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες

0
388
Ακολουθήστε μας στα social media

Βασίλης Ζορμπάς: Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες του Δήμου προσφέροντάς τους γλυκό σε σχήμα καρδιάς, προχώρησε στην κάτωθι δήλωση αναφορικά με την ημέρα της Γυναίκας.

Αναλυτικά:

«8 Μαρτίου 2021. 44 χρόνια από την ημέρα που ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών αποφάσισε να θεσπίσει την συγκεκριμένη ημερομηνία ως «Ημέρα της Γυναίκας» και οι γυναίκες όλου του κόσμου συνεχίζουν να δίνουν τη δική τους άνιση «μάχη» για ισονομία, σεβασμό και αξιοπρέπεια.

Η φετινή γιορτή για τη χώρα μας είναι ακόμα πιο σημαντική. Η γυναίκα της εποχής μας έχει ακόμα πιο πολυπρόσωπο ρόλο από αυτόν που συνήθιζε. Η γυναίκα σήμερα δεν είναι μόνο σύζυγος, μητέρα, σύντροφος και επαγγελματίας. Είναι στην πρώτη γραμμή της «μάχης» κατά του αόρατου εχθρού και εμείς της οφείλουμε ακόμα περισσότερα που για μία ακόμα φορά βάζει το «εγώ» κάτω από το «εμείς».

Είναι καθήκον κάθε κοινωνίας και κάθε ανθρώπου να τιμά και να σέβεται τη γυναίκα, να της εκφράζει ευγνωμοσύνη και σεβασμό , αναγνωρίζοντας την προσφορά της στη δημοκρατία και την ίδια τη ζωή.

Χρόνια Πολλά σε όλες τις γυναίκες».