Αυτοκτονία Παπάγου: Ήρθε με το μηχανάκι του Πατέρα του

0
1670
Αυτοκτονία Παπάγου Ήρθε με το μηχανάκι του Πατέρα του
Αυτοκτονία Παπάγου Ήρθε με το μηχανάκι του Πατέρα του

Αυτοκτονία Παπάγου: Ο άτυχος 35 χρόνος νέος που έβαλε τέλος στην ζωή του ήρθε με το μηχανάκι του Πατέρα από τον Ζωγράφο όπου διέμενε και έβαλε τέλος στην ζωή του πίσω από το 2-3 Δημοτικό Παπάγου στο τέρμα της οδού Σακελαρίου.

Στο σημείο είχε έρθει η αστυνομία καθώς και ιατροδικαστής. Στο αστυνομικό τμήμα Παπάγου – Χολαργού διενεργεί προκαταρκτική εξέταση για το περιστατικό.

Αυτοκτονία στο 2-3 σχολείο Παπάγου

Αυτοκτονία Παπάγου Ήρθε με το μηχανάκι του Πατέρα του
Αυτοκτονία Παπάγου Ήρθε με το μηχανάκι του Πατέρα του
Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.