Αγιασμός συνδέσμου Προστασίας παιδιών Χολαργού …

0
894

Αγιασμός συνδέσμου Προστασίας παιδιών Χολαργού ...

Σε μια ιδιαίτερα ζεστή  και χαρούμενη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017  ο Αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων στον σύνδεσμο προστασίας παιδιών στον Χολαργό. 
Μετά την τελετή του αγιασμού από τον εκπρόσωπο του μακαριότατου  Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη π. Νικόδημο καθώς και από μια ομάδα ιερέων, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κώστας Πολυχρόνης Τίγκας αναφέρθηκε στον σύνδεσμό και στο τι προσφέρονται σε αυτά τα παιδιά που βρίσκονται μέσα στο ίδρυμα.

Στην τελετή παρευρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος εκπρόσωποι των πολιτιστικών και φιλανθρωπικών σωματείων της πόλης μας, γονείς και παιδειά. 

Στην εκδήλωση ήταν να παραβρεθεί και να τελέσει τον αγιασμό ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος αλλά τελικά δεν μπόρεσε να παραβρεθεί.

Ευχαριστίες εξέφρασε ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Τίγκας προς τον αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών κ. Καραμέρο για την βοήθεια στο πρόγραμμά που πήρε το ίδρυμα για 33 μήνες και τα ωφελούμενα άτομα που είναι 40, ενώ του δόθηκε πλακέτα του συνδέσμου. Η πλακέτα δόθηκε για πρώτη φορά και αυτό γιατί προηγουμένως δεν υπήρχε.

Δείτε φωτογραφικό υλικό

Δείτε τα βίντεο από την εκδήλωση