Αγία Παρασκευή: Πεινασμένη αλεπουδίτσα ψάχνει τους κάδους

0
170

Αγία Παρασκευή: Πεινασμένη αλεπουδίτσα ψάχνει τους κάδους

Αγία Παρασκευή: Τον τελευταίο καιρό περιπατητές ή κάτοικοι της περιοχής του Αη Γιάννη στην Αγία Παρασκευή βλέπουν συχνά μία αλεπουδίτσα (κάποιοι έχουν δει και περισσότερες) να επισκέπτεται τους δρόμους της πόλης αφήνοντας την ασφάλεια του βουνού. Προφανώς, τα μεγάλα σε διάρκεια περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας, άφησαν το πεδίο ελεύθερο, όπως έχουμε ξαναδημοσιεύσει, είτε για να ψάξει τροφή σε μεγαλύτερη έκταση μπαίνοντας εμφανώς πεινασμένη και αδυνατισμένη στον αστικό ιστό, είτε να απολαύσει αμέριμνα τις βόλτες της.

Όπως διαβάσαμε στο mikropragmata.lifo.gr  περιπατητής φωτογράφισε το πανέμορφο θηλαστικό με το εξής σχόλιο:

“Tο πρωί του Σαββάτου 02.05.2020 είχα μία πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση στην οδό Σπετσών στην Αγία Παρασκευή (κοντά στο κολέγιο Deree) κατά την διάρκεια του πρωινού μου περιπάτου. Το Deree βρίσκεται στο κάτω όριο του δάσους του βόρειου τμήματος του Υμηττού.”

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.