Αγία Παρασκευή: Ο 9,84 χορηγός επικοινωνίας στο φεστιβάλ νεολαίας

0
566
Ακολουθήστε μας στα social media

Αγία Παρασκευή: Ο 9,84 χορηγός επικοινωνίας στο φεστιβάλ νεολαίας

Αγία Παρασκευή: Με την Πρόεδρο του ραδιοφωνικού σταθμού «Αθήνα 9.84» Νίκη Αραμπατζή συναντήθηκε ο Αντιδήμαρχος Νεολαίας Αγίας Παρασκευής Νίκος Ζόμπολας, την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου.

Η Πρόεδρος, ανταποκρινόμενη στο αίτημα του Αντιδημάρχου, συμφώνησε ο «ανανεωμένος» και ιστορικός δημοτικός ραδιοφωνικός σταθμός της Αθήνας να στηρίξει ως χορηγός επικοινωνίας το «1ο Φεστιβάλ Νεολαίας 2020» του Δήμου μας. Για τον σκοπό αυτό θα δημιουργηθεί ραδιοφωνικό διαφημιστικό μήνυμα, το οποίο θα μεταδίδει ο σταθμός από τις 19 έως τις 21 Ιουνίου, ημέρες που θα πραγματοποιηθεί το Φεστιβάλ, με παράλληλες ζωντανές συνδέσεις.

Η Πρόεδρος, επίσης, υποσχέθηκε ότι ο «Αθήνα 9.84» θα αποτελέσει στρατηγικό σύμμαχο επικοινωνίας σε όλες τις εκδηλώσεις του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Γενικός Συντονιστής του Φεστιβάλ Γιώργος Κωβαίος και η Υπεύθυνη Χορηγιών του Φεστιβάλ Μαρίνα Καλαντζάκη.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.