Η TikTok προβλέπει ότι θα αυξηθεί η βάση των χρηστών της κατά 67% το 2020

0
542
Ακολουθήστε μας στα social media

Η TikTok προβλέπει ότι θα αυξηθεί η βάση των χρηστών της κατά 67% το 2020!

Η TikTok αναμένεται να συνεχίσει την αύξηση της ανάπτυξής της στο Ηνωμένο Βασίλειο, αν και θα είναι λίγο πιο αργή τα επόμενα χρόνια, σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις του eMarketer.

Η δημοφιλής εφαρμογή βίντεο αύξησε τη βάση χρηστών της 205,3% το 2019 και ενισχύθηκε από τεράστιους αριθμούς εφήβων και παιδιών.

Για το 2020, προβλέπεται να αυξηθεί η βάση χρηστών κατά 67% σε 8,12 εκατομμύρια άτομα και το 2021 η εφαρμογή θα μπορούσε να ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια, αυξάνοντας το 25%.

Ωστόσο, το eMarketer προειδοποιεί ότι πολλά ζητήματα καταπνίγουν την ανάπτυξη της TikTok, συμπεριλαμβανομένου του αυξανόμενου ανταγωνισμού και του γεγονότος ότι η εφαρμογή δεν χρησιμοποιείται ευρέως και από μεγαλύτερες ηλικίες. Επιπλέον, η TikTok αντιμετωπίζει αυξανόμενες προσκλήσεις για τη διασφάλιση της ιδιωτικής ζωής των χρηστών της και της ασφάλειας αυτών.

“Εφαρμογές όπως η TikTok υποστηρίζουν και δημιουργούν νέες μορφές αυτο-έκφρασης και οι γνωστές εταιρίες θέλουν να αξιοποιήσουν αυτό το θέμα”, πρόσθεσε ο Williamson, κύριος αναλυτής του eMarketer. “Είναι ένα πείραμα για πολλούς εμπόρους. Με πολλούς τρόπους, η TikTok είναι ότι ήταν το Facebook στα τέλη της δεκαετίας του 2000 και ότι το Snapchat πριν από τρία ή τέσσερα χρόνια”.