Αγία Παρασκευή: Εφιάλτης για τον 13χρονο απειλές μέχρι θανάτου

0
7359
Ακολουθήστε μας στα social media

Αγία Παρασκευή: Εφιάλτης για τον 13χρονο απειλές μέχρι θανάτου

Νέες αποκαλύψεις για την συγκλονιστική υπόθεση bullying και απειλής θανάτου του 13χρονου στην Αγία Παρασκευή. Οι επίσης ανήλικοι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι και κρύβονται μαζί με τους γονείς τους. Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα και ο συμμαθητής που οργάνωσε την επίθεση φοιτούν στο ίδιο ιδιωτικό σχολείο, ένα από τα κορυφαία της Αθήνας.

Ο βασικός κατηγορούμενος ξεκίνησε την στοχοποίηση του 13χρονου και της οικογένειάς του. Δύο άτομα έχουν ταυτοποιηθεί προς ώρας και οι Αρχές ερευνούν τον τρίτο δράστη.

Το βίαιο και σοκαριστικό συμβάν σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης όταν ο ανήλικος είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του κοντά στο σπίτι του στην Αγία Παρασκευή.

Οι έρευνες των αστυνομικών έχουν επικεντρωθεί στην ταυτοποίηση του τρίτου προσώπου από την παρέα των νταήδων που κρατούσε το κινητό και τραβούσε βίντεο την ώρα που οι άλλοι βασάνιζαν τον συμμαθητή τους. Στην δικογραφία περιλαμβάνονται και οι γονείς των δραστών, που κατηγορούνται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ο πατέρας του 14χρονου δήλωσε: «Το περιστατικό ξεκίνησε με απειλές και προειδοποιήσεις από τους ανηλίκους προς τον γιο μου. Εψαξαν και βρήκαν την διεύθυνση του σπιτιού, ενώ του έστειλαν απειλητικό μήνυμα ότι θα μας σπάσουν το αυτοκίνητο. Λίγες ώρες μετά, την ώρα που ανταλλάσσαμε τα δώρα της Πρωτοχρονιάς, αυτά τα παιδιά ήρθαν κάτω στην πιλοτή και βανδάλιζαν το αυτοκίνητο».

«Με χτύπησαν και με έβαλαν να γονατίσω». Πώς περιγράφει το συμβάν ο 14χρονος

«Αναγκάστηκα να τους ακολουθήσω, γιατί άρπαξαν το σκυλάκι μου και δεν ήθελα να του κάνουν κακό. Πρώτα με πλησίασε ο συμμαθητής μου. Οι άλλοι δύο ήταν κρυμμένοι λίγα μέτρα από το σπίτι, δίπλα από ένα γκαράζ. Με απειλούσαν ότι θα σκοτώσουν τον σκύλο μου, αν δεν τους ακολουθήσω.

Με χτύπησαν και στην συνέχεια με έβαλαν να γονατίσω και να αναφερθώ σε δύο κορίτσια, τα οποία δεν γνώριζα. Με τραβούσαν βίντεο εκείνη την στιγμή» ανέφερε.

«Δεν μπορούσα να αντιδράσω. Ήταν τρεις. Φοβήθηκα. Σκέφτηκα μέσα μου “καλύτερα να εξευτελιστώ, από το να μην γυρίσω στο σπίτι ζωντανός”» πρόσθεσε.

Τρέμει στην ιδέα να γυρίσει στο σχολείο το παιδί, δηλώνει η μητέρα του 14χρονου.