Αγία Παρασκευή: Δείτε την ορκωμοσία της νέας ηγεσίας

0
1391
Ακολουθήστε μας στα social media

Αγία Παρασκευή: Δείτε την ορκωμοσία της νέας ηγεσίας

Γιάννης Μυλωνάκης: Με λαμπρότητα και πολλούς επισήμους έγινε η ορκωμοσία της νέας ηγεσίας του δήμου στην Αγία Παρασκευή. Η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Γιάννη Μυλωνάκη και των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων πραγματοποιήθηκε  την Τετάρτη 27/12/2023. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του ΕΠΑ.Λ Αγίας Παρασκευής.

Τον νέο Δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους όρκισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαοδικείας Θεοδώρητος, που τυγχάνει επίτιμος δημότης Αγίας Παρασκευής, συνεπικουρούμενος από ιερείς της πόλης. Από την ορκωμοσία απουσίασαν και θα ορκιστούν σε δεύτερο χρόνο οι εκλεγμένοι επικεφαλής κ.κ. Αλέξανδρος Μουστόγιαννης και Ηλίας Τσιμπουκάκης.

Παρόντες ήταν ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Δ. Καιρίδης, η βουλευτής κ. Μιλένα Αποστολάκη, ο απερχόμενος Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Πατούλης, ο Ειδικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής κ. Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Αττικής κ. Γιάννης Σελίμης, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς, ο πρώην Βουλευτής Κυκλάδων και πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Λ. Χατζηανδρέου,  εν ενεργεία και  πρώην Δήμαρχοι, πρώην δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των τοπικών συλλογικοτήτων, κ.α.. Ορισμένοι από τους οποίους μάλιστα κλήθηκαν να απευθύνουν χαιρετισμό.

φώτο: ΦΩΤΟ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ