Αγία Παρασκευή: Ανακατασκευή των 2 Γηπέδων Αντισφαίρισης

0
483
Ακολουθήστε μας στα social media

Αγία Παρασκευή: Ανακατασκευή των 2 Γηπέδων Αντισφαίρισης

Αγία Παρασκευή:Υπεγράφη σήμερα Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020, η ανάθεση της ανακατασκευής των δύο γηπέδων αντισφαίρισης που βρίσκονται στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγίας Παρασκευής, επί των οδών Αιγαίου Πελάγους και Τέρμα οδού Νότου.
Σύμφωνα με την Τεχνική Έκθεση και Μελέτη, που εκπονήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, θα ανακατασκευασθούν με ελαστικό δάπεδο, υψηλών προδιαγραφών, κατάλληλο για εξωτερικούς χώρους και με ειδική απορρόφηση κραδασμών, πλήρως εξοπλισμένο με ελαστικούς κόκκους καουτσούκ, για επιφάνεια μεγέθους 1.276,5 τ.μ. Επιπροσθέτως, θα πραγματοποιηθεί αλλαγή του παλαιού συρματοπλέγματος περιμετρικά των γηπέδων, καθώς επίσης εργασίες συντήρησης και βαφής των κολώνων και των τοιχίων του εν λόγω αθλητικού χώρου και θα γίνει επιμήκυνση στη  σχάρα υδροσυλλογής.
Το έργο, δαπάνης ύψους 23.000 ευρώ, θα ξεκινήσει την ερχομένη εβδομάδα και θα παραδοθεί πριν το τέλος Ιουλίου.
Είναι το πρώτο μεγάλο έργο υποδομής, για τα δεδομένα του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), που πραγματοποιείται από τις Υπηρεσίες του Οργανισμού, μετά από αρκετά χρόνια. Αποτελεί μια από τις δεσμεύσεις της διοίκησης, για το έτος 2020, που υλοποιείται, στο δε άμεσο μέλλον (εντός της θερινής περιόδου) θα υλοποιηθούν και οι υπόλοιπες.
Η ανακατασκευή αυτή, όπως και οι επόμενες, έτυχαν της υποστήριξης και της συμπαράστασης της συντριπτικής πλειοψηφίας των μελών της αντιπολίτευσης στο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού, προς την κατεύθυνση της κοινής προσπάθειας για την ανάπτυξη των δομών και υποδομών του ΠΑΟΔΑΠ.
Σπυρίδων Χρ. Παπασπύρος
Πρόεδρος Δ.Σ. ΠΑΟΔΑΠ